“13 GÜNLÜK BİR SÜREYLE LİGE GİRECEĞİZ”

“13 GÜNLÜK BİR SÜREYLE LİGE GİRECEĞİZ”

Boluspor teknik direktörü Ahmet Taşyürek yapılan idmanın ardından açıklamalarda bulundu.

20.08.2020

Boluspor’un yeni teknik direktörü Ahmet Taşyürek, antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Taşyürek; “Maç haftasında çıktığımızı sayarsak izinlerle birlikte bir 13 günlük bir süre ile lige girmiş olacağız ki daha o oyuncularımızın katılımı da sağlanmadı” diye konuştu.

“13 GÜNLÜK BİR SÜREYLE LİGE GİRECEĞİZ”

Lige hazırlanmak için sürelerinin çok kısıtlı olduğunu söyleyen Taşyürek; “Bir yandan içeride sözleşmesi devam eden oyuncularımızın, geçen sene de benim maddi manevi sıkıntılar ile ilgili gelecekle ilgili planlamayı yönetim ile beraber yapıyoruz. Bir yandan da takımın eksik yönlerini tamamlama adına çalışmalar içerisinde bulunuyoruz. Az önce federasyonun açıkladığı gibi yani normalde Süper Lig ile TFF 1.Lig arasında bir hafta en azından olurken şu takvime göre aynı anda başlıyoruz 11’i.  Bu da demektir ki bir antrenörün takımına verebileceği zaman diliminin, hiç olmadığı bir şeye girdik. Yani maç haftasında çıktığımızı sayarsak izinlerle birlikte bir 13 günlük bir süre ile lige girmiş olacağız ki daha o oyuncularımızın katılımı da sağlanmadı. Bu yönde de çok çaba var ama bir an önce artık başkan ve yönetim kurulu bunları da sağlayarak bu dar zamanda en iyisini yapmaya çalışacağız. Sorunlar fazla ama açmak için de çok fazla çaba gösteriliyor. Bu bir şey değil, yani bunu aşağı yukarı her takım yaşıyor ama en azından bir 11 gün, 1 hafta, 15 gün bile farklı başlasak süreçte öne geçiyor. Bizim için önemli olan zaten 3 haftadır toplam süredeki en az kayıp ve puanla kazanarak yapmamız gerekecek. Çünkü bir de milli aramız gelecek burası da toparlanma süresi gibi olacak. İşte durum biraz dediğim gibi benden önce artık şu anda pozisyonun içerisinde başkan ve yönetim kurulu var. Bu konuda da olağanüstü çaba sarf ediliyor. Onlar da hani dedik ya biz uyumadık bu 3 günlük süre de 2 saat falan yani emin olun onlar da aynı şekilde, Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz. Bu camiaya bizi mahcup etmesin” dedi.

“OLAĞANÜSTÜ BİR ZAMAN AZLIĞI VAR”

Sözleşmesi sona eren oyuncular hakkında da konuşan Taşyürek; “Sözleşmesi biten oyuncular hakkında açıklama yapılacak. Bugün ya da yarın o konuda sonuçlanma olucaktır. Hani kiralık gelen, giden daha önce çok gitmiş olan, ya da bu tür oynayan var, sözleşmesi biten var, buna benzer konular hakikaten şu anda iş toparlamaya gerektiren konular. Bu konularla ilgili çalışmamızın ana konuları bunlar oldu. Bir yandan ondan dolayı bu kadar uzun mesai yapıyoruz saha dışında. Yarın itibarıyla buna nokta koymamız gerekiyor çünkü bir dakikanın  dahi önemi var. Çok uğraşmayacağız, doğru veya yanlış kararlar vereceğiz, değiştireceğiz ve bunlarla ilgili hatalar da olabilir. Çabuk süreçlerde olabilir ama tekrar tekrar anlattığım gibi olağanüstü bir durum var. Olağanüstü bir zaman azlığı var. Bugüne ne sığdırıyorsak bunu yapmak çabası içerisinde olacağız, olmaya da devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu VCH9G