18 Yaş Millilerimiz Atina’da

18 Yaş Millilerimiz Atina’da

17-22 Şubat 2020 tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak 17. U18 Akdeniz Hentbol Konfederasyonu şampiyonasına katılacak olan Milli takımımız, hazırlıklarını tamamladı.. Mili Takımda Sebensporlu oyuncular da yer alıyor.

17.02.2020

9 Şubat Pazar günü Ankara THF Spor Kompleksinde toplanan 18 Yaş Milli Takımımız, 16 Şubat Pazar günü hazırlıklarını tamamlayarak Atina’ya hareket etti. 17. Akdeniz Hentbol Konfederasyonu şampiyonasında Milli takımımız Bahreyn, Hırvatistan, Mısır, Yunanistan, İtalya, Kuveyt, Karadağ, Fas, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan, İspanya ve Tunus olmak üzere toplamda 14 takım mücadele edecek.

KURT: GENÇLERİMİZDEN UMUTLUYUM

Kamp çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Baş Antrenör Yusuf Ali Kurt, çok önemli takımların katılacağı bir şampiyona olduğunu ve umutlu olduğunu söyledi.  Kurt, “Elimizden geleni yapacağız. Bu yaş grubuna güveniyorum. İyi bir takımımız var ve gelecekte de iyi yerlerde olabilecek bir ekip. Genç oyuncularımızla güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

SEBENSPOR’DAN 3 İSİM

Milli takımda Sebenspor’dan 3 isim bulunuyor. Sakatlığı sebebiyle Furkan Emre Güler’in kadrodan çıkartıldığı bildirilirken, ekibimizden Samet Can Yıldırım, Doğukan Özdemir ve Umut Kunt Atina’da milli takımımız için ter dökecek isimler arasında yer alıyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu EOEUQ