3-4 Tane Oyuncu Almayı Düşünüyoruz

3-4 Tane Oyuncu Almayı Düşünüyoruz

Boluspor Teknik Direktörü Sait Krafırtınalar ilk antreman öncesi açıklamada bulundu.

27.06.2022

Basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Sait Karafırtınalar, yeni sezonun camiaya ve takıma hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

"Burada çok güzel şeyler yaşadık. Daha iyilerini yaşamak için geldik." diyen Karafırtınalar, "Camiayla birlikte güzel şeylere imza atmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Karafırtınalar, transfer çalışmalarının devam ettiğini aktararak, "Takıma 3-4 tane daha oyuncu almak istiyoruz. Bu sene çok zorlu bir lig geçecek. Yukarıdan düşenler, aşağıdan gelenler çok güçlü. Onlarla mücadele edebilmemiz için transfer şarttı." şeklinde konuştu.

 

Takımdan ayrılan oyuncuların bulunduğunu belirten Karafırtınalar, "Yeni gelenler mutlaka açığı dolduracaktır. Çok kısa sürede uyumu halledip, başarılı olmak istiyoruz." dedi.

 

Karafıtınalar, hazırlıklar için 6-7 haftanın yeterli olacağını vurgulayarak, ilk etapta sadece bir hazırlık maçı yapmayı düşündüklerini kaydetti.

 

Kurban Bayramı'nın ardından 2 hazırlık maçı gerçekleştirmeyi planladıklarını vurgulayan Karafırtınalar, lig öncesi bir tane daha hazırlık maçı oynayıp, sezona en iyi şekilde başlamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu GMLCX