3 e Taktık Gidiyoruz!

3 e Taktık Gidiyoruz!

Boluspor sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği'i 3-1 yenerek, İlk yarı Kasongo ve ikinci yarıda kazandığı 2 penaltı ile galibiyet serisini 2 maça çıkarak alt sıralardan iyice uzaklaştı.

19.02.2022

Boluspor sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği'i 3-1 yenerek, ilk yarı Kasongo ve ikinci yarıda kazandığı 2 penaltı ile galibiyet serisini 2 maça çıkarak alt sıralardan iyice uzaklaştı.

 

Boluspor 3-1 Gençlerbirliği

 

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Reşat Onur Coşkunses, Baran Eraslan, Abdullah Uğur Sarı

Boluspor: Selmani (Dk. 61 Bartu Kulbilge), Abdurrahim Dursun, Fethi Özer, Bregu (Dk. 61 Berk Yıldız), Gökhan Karadeniz (Dk. 77 Eray Ataseven), Roshi, Mehmet Zahit Çınar, Kasongo (Dk. 85 Balaj), Emin Bayram, Abdurrahman Canlı, Bertu Alican Özyürek (Dk. 78 Tugay Kacar)

Gençlerbirliği: Übeyd Adıyaman, Tshibola (Dk. 46 Lualua), Metehan Mert, Barış Alıcı, Gökhan Gül, Bieliaiev (Dk. 23 Rahmetullah Berişbek-Dk. 78 Musa Şahindere), Grechyshkin, Eleke (Dk. 69 İlker Karakaş), Ömürcan Artan (Dk. 46 Arda Kızıldağ), Muhammed Bayır, Lima

Goller: Dk. 45 Kasongo, Dk. 76 Gökhan Karadeniz (Penaltıdan), Dk. 90 Berk Yıldız (Penaltıdan) (Beypiliç Boluspor), Dk. 90 Barış Alıcı (Gençlerbirliği)

Kırmızı kart: Dk. 75 Muhammed Bayır (Gençlerbirliği)

Sarı kartlar: Dk. 36 Mehmet Zahit Çınar, Dk. 72 Kasongo (Beypiliç Boluspor)

 

Spor Toto 1. Lig'de heyecan 24. hafta karşılaşmasında günün ilk maçında Boluspor sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşma ev sahibi ekibin 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. 

 

Boluspor'a galibiyeti getiren goller Kabongo Kassongo, Gökhan Karadeniz ve Berk Yıldız'dan geldi. Gençlerbirliği'nin tek sayısını ise Barış Alıcı kaydetti. Bu sonuçla Boluspor puanını 34 yaptı, Gençlerbirliği ise 30 puanda kaldı. Gençlerbirliği'nde 67. ve 75. dakikalarda sarı kart gören Muhammed Bayır kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Boluspor yenilmezlik serisini bu maç ile 5'e çıkarttı.

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-02-19 18:39:31

İlk onbiri bozmamak gerekir. İkinci devrede yapılan transferden tek yararlı futbolcu Gökhan. Balaj 18'e girecek futbolcu değil, bu futbolcuyla takım bir eksik oynuyor. Teknik Direktör; Manisaspor'dan alınan futbolcuları ilk onbire veya onsekize koyması şart mı? Forma kimin hakkı ise o futbolcuya verilirse galibiyetlerimiz devam eder.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZUKQG