3 PUAN SERİ SONU İSTANBULSPOR'DAN !

3 PUAN SERİ SONU İSTANBULSPOR'DAN !

TFF 1. Lig 6.Hafta Atatürk Stadyumu'nda oynanan Beypiliç Boluspor - İstanbulspor mücadelesi son dakika Marshall'ın attığı golle 1-1 berabere tamamlandı.

20.09.2021

TFF 1. Lig 6.Hafta Atatürk Stadyumu'nda oynanan  Beypiliç Boluspor - İstanbulspor mücadelesi son dakika Marshall'ın attığı golle 1-1 berabere tamamlandı.

 

Boluspor 1-1 İstanbulspor

 

Boluspor ve İstanbulspor, TFF 1. Lig'in 6. haftasında Bolu Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele, 1-1'lik beraberlike sonuçlandı.

İstanbulspor'un golü, 53. dakikada Valon Ethemi'nin asistinde, Kağan Bağış işe geldi. Ev sahibi Boluspor ise, Ali Keten'in asistinde Odah Onoriode Marshal ile skoru eşitledi. Mücadele sonrası her iki ekip de puanları paylaştı.

 

Öte yandan Valon Ethemi, 74. ve 74. dakikalarda gördüğü sarı kart sonrası kırmızı kart ile cezalandırıldı ve İstanbulspor, maçı 10 kişi bitirdi.

 

Bu sonuçla Boluspor, puanını 7'ye çıkardı ve 8. sırada kendine yer buldu. İstanbulspor ise 4 puanla 17. sırada yer aldı.

Taraftar

Taraftar
2021-09-20 19:54:57

Takım kendi oyunu bir türlü kurumadı bunun netice sonucunda takım çok pas hatası oldu görüntü oldukça iyi olmayınca adamlar rahatlıkla takımın üzerine iyi gelmeye başladı gelince de gol yememiz kaçınmaz oldu takımımız kendi oyununu oynayıp bu takım çok canlar yakar bir tabir vardır yenmiyorsan yenilmiyeceksin bizim takımda bunu uyguladı takım oynaya oynaya kendisine gelecektir

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu CEIWF