6 Puanlık Bir Maçtı

6 Puanlık Bir Maçtı

Boluspor Teknik Direktörü Kemal Reha Erginer Kocaelispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

08.02.2022

Boluspor Teknik Direktörü Kemal Reha Erginer Kocaelispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

 

Erginer;

“Maça çıkmadan kendi açımızdan dezavantajlarımız vardı. Yaklaşık bir ay önce son maçımızı oynadık. Hava şartları yüzünden bir tane erteleme maçımız var. Baktığımızda Balıkesirspor maçından sonra oyun ritmi bozulmuş bir Boluspor vardı. Daha iyi bir oyun oynayabilirdik ama tüm süreci göz önünde bulundurursak bunları normal karşılıyorum. Kocaelispor maça ilk 15 dakika bizden daha iyi başladı. Sonra dengeyi bulduk. Duran topun devamında ikinci toptan gol bulduk. Aslında ilk yarıyı böyle bitirsek farklı bir ikinci yarı oynayabilirdik. İkinci yarı oyun iki tarafa da gitti geldi diyebilirim.

 

Kocaelispor bizi zaman zaman sıkıştırdı. Evet, gol de bulabilirlerdi. Biz ikinci golü bulduktan sonra beraberliği yakalayabilirlerdi. Biz de farkı daha da açabilirdik. İyi kontra ataklar yaptık. Bizim için çok önemli bir maçtı. 6 puanlık bir maçtı. İki maçımızın da eksik olduğunu düşünürsek bu galibiyet bizi geleceğe daha umutlu bakmamızı sağladı.

 

Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum. Flaş röportajda da söyledim Kocaelispor taraftarları maç bittikten sonra bizi alkışladı. Bu centilmenliklerinden dolayı da onlara teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UVRKZ