ABAK'TAN DESTEK ÇAĞRISI

ABAK'TAN DESTEK ÇAĞRISI

Boluspor, Spor Toto 1.ligin 4.haftasında deplasmanda Pendikspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı. Maçın ardından Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, özel açıklamalarda bulundu.

06.09.2022

Ligin 4.haftası sona ererken Boluspor formasında forma, sırt sponsoru olmaması dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl alınan isim sponsoru da bu sezon itibariyle sona erdi.

28 Mayıs’ta göreve gelerek yüklü miktarda borçla Boluspor’u devralan kırmızı beyazlılarda Başkan Savaş Abak, bütün kesimlerden destek bekliyor.

“MANİSA’DA 3 PUANLA BAŞLADIK”

Lige deplasmanda iyi bir giriş yaptıklarını ifade eden Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak; “Manisa maçıyla lige başladık. Allah yardım etti. 3 puanla başladık. Sonra iç sahada Gençlerbirliği maçımız oldu. Gereksiz bir kırmızı kart yedik 25.dakikada mağlup olduk. Daha sonra dakika 75, 1-0 öndeyiz. Ama futbol bu. 4 tane penaltı var. 2 tane biz atamadık. 1 tanesini onlar atamadı” dedi.

“SKORDAN YANA MUTLUYUZ”

Pendikspor maçında alınan galibiyetten ötürü mutlu olduklarını kaydeden Abak; “Ligin 4.haftası, galibiyet için gelmiştik mutluyuz. 7 puanımız oldu. Haftaya Göztepe maçımız var. İnşallah Göztepe maçında da galip gelmek istiyoruz. Ondan sonra BAY geçeceğiz. 2 hafta Milli maç arası var. Önümüzde Göztepe maçından sonra 21 günlük bir süre var. Skordan yana mutluyuz, iyi oldu. Takımı da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“BİZİMDE HEDEFLERİMİZ VAR”

Taraftarlara ve şehre teşekkür eden Başkan Abak; “Öncelikle taraftara, şehre teşekkür ediyorum. Herkes biliyor 28 Mayıs’ta zor bir kongre oldu. Kulübün mali tablosu da ortada. Ama artık bu mali tabloda sıkıntılar çok taraftarı ilgilendirmiyor. Taraftar galibiyet istiyor, bir üst lige çıkmak istiyor. Tabi bizimde hedeflerimiz var ama basamak basamak inşallah ilerleyeceğiz. Bu maçı 3 puanla tamamladık. İnşallah önümüzdeki maçlara bakacağız. Şehir tabi Boluspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmadı. İş adamları yalnız bırakmıyor. Herkesin desteğini bekliyoruz.” dedi.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ayrıca kombine satışlarının sona erdiğini sözlerine ekledi.

 

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu F4ADS