ABDULLAH ABAT'TAN CEVAP GECİKMEDİ?

ABDULLAH ABAT'TAN CEVAP GECİKMEDİ?

TV Bolu’da yayımlanan programa konuk olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat’ı sert dille eleştirdi. Özcan'ın açıklamaları üzerine Abat, sosyal medya hesabında bir biri ardında paylaşımlar yaptı. Abat’ın paylaşımında kullandığı sözler yenilir yutulur cinsten değil.

14.04.2023

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN

Gün geçmiyor ki Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bir tartışmanın odağında olmasın. Dün usta gazeteci Caner Güngör moderatörlüğünde TV Bolu’da yayımlanan programın konuğu olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan eski Boluspor Kulüp Başkanı Abdulla Abat’la ilgili “Cenazeme bile gelmesin. Hakkımı helal etmiyorum, isterse oda etmesin” gibi sözlerle sert dille eleştirdi. Boluspor’dan kaçmakla suçladığı Abat’ın Özcan’a cevabı çok gecikmeden sosyal medya hesabından geldi. Abat’ın yaptığı birbiri ardına paylaşımlar yenilir yutulur cinsten değil. Abat’ın sırası ile yaptığı paylaşımlarda şu ifadeler yer aldı:

“Zavallı yalancı hırsız...Geliyor gelmekte olan...”

 

“Sen Adana'ya Bolu esnafından tehditle topladığın paraları valize koyup gittiğinde soyunma odasına girmeden yüzbinleri cebine indiren bir hırsızsın. Kimsesiz,sığıntı,zavallı hırsız!!!”

 

“Aranızdaki duygusal ilişkiye de Gönül işine de geleceğiz at hırsızı zübük..”

 

“İmam nasıl bilirdiniz deyince iyi biliriz demiyeceğime göre,hakkınızı helal ettiniz mi deyince ettim demiyeciğime göre ne işim var lan senin cenazende hırsız... Benim de cenazemde abdest almayı dahi beceremeyen ağzı asetaldehit kokan hırsızların işi olmaz zaten zübük...”

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BFY7J