AKKENT ÇEYREK FİNALİDE RAHAT GEÇTİ

AKKENT ÇEYREK FİNALİDE RAHAT GEÇTİ

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasında son şampiyon Akkent Toar Yapı dolu dizgin yoluna devam ediyor.

14.07.2018

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasında son şampiyon Akkent Toar Yapı dolu dizgin yoluna devam ediyor. Çeyrek Finalde Kale Yapı ile karşılaşan Akkent Toar Yapı rakibini 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek yarı finale yükselirken, turnuvanın bir numaralı favorisi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen 13’üncü Veteranlar Futbol Turnuvasında çeyrek final heyecanı sona erdi ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. 13 Temmuz Cuma günü Karaçayır Spor Tesislerinde saat 19:30’da başlayan karşılaşmada son şampiyon Akkent Toar Yapı, B grubu dördüncüsü Kale Yapı ile çeyrek finalde karşı karşıya geldi. Turnuvanın bir numaralı favorisi olarak gösterilen son şampiyon Akkent Toar Yapı sürprize izin vermemek adına ilk dakikadan itibaren rakip kalede etkili olmaya başladı. Golcü oyuncular Ertan ve Erhan ile birlikte Kamuran’ın kaydettiği gol sonrası ilk yarıda farka giden Akkent Toar Yapı devreyi 5-0 önde kapattı. Skor üstünlüğü ile birlikte ikinci yarıda daha rahat bir oyun sergileyen Akkent Toar Yapı, bu devrede Sacit ve Kamuran’ın kaydettiği gollerle farkı biraz daha arttırdı ve sahadan 7-1 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde Jotun Hisarspor ile karşılaşacak son şampiyon yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HSIAV