Yok Böyle Bir Şansızlık!

Yok Böyle Bir Şansızlık!

Boluspor sahasında karşılaştığı Altınordu karşısında kazandığı Balde ve Bregunun ayağından iki penaltıdan faydalanamayarak, rakibinde uzatmalarda penaltı kaçırmasıyla sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

27.08.2022

Boluspor sahasında karşılaştığı Altınordu karşısında kazandığı Balde ve Bregunun ayağından iki penaltıdan faydalanamayarak, rakibinde uzatmalarda penaltı kaçırmasıyla sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

 

Boluspor 1-1 Altınordu

 

Stat: Bolu Atatürk Stadyumu

Hakemler: Furkan Aksuoğlu, N.Dinçer Demir, Oğuz Terzi

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Hakan Bilgiç, Oulare, Onur Ulaş, Bülent Cevahir, Melih Okutan, Tugay Kaçar, Landel, Gökhan Karadeniz, Balde, Furkan Demir

Teknik Direktör: Sait Karafırtınalar

 

Altınordu: Ali Emre, Rıdvan Koçak, Volkan Fındıklı, Erdi Dikmen, Ali Dere, Ahmet İlhan, Kubilay Aktaş, Muzaffer Kocaer, Safa Kınalı, Kürşad Sürmeli, Ahmet Dereli

Teknik Direktör: Arif Ufuk Kahraman

 

Dakika Dakika...

Dk 3; Hızlı gelişen Boluspor atağında Furkan’ın ortasında savunma Balde’den önce araya girerek tehlikeyi önledi.

Dk 7; Boluspor savunmasının hatası sonrası toplu buluşan Ahmet Dereli’nin şutu yan ağlarda kaldı.

GOLLLLL Dk 36; Boluspor aradığı golü bu dakikada buldu. Kırmızı beyazlılarda savunmadan ileri çıkan Hakan Bilgiç ceza sahası dışından yaptığı harika şutla ağları havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk 40; Altınordu atağında sol kanattan Ali Dere’nin yaptığı ortada Onur son anda topa dokundu ve tehlikeyi önledi.

Dk 45; Altınordu’da ceza sahası dışında topla buluşan Kürşad Sürmeli’nin sert şutu az farkla üstten auta çıktı.

İLK YARI SONUCU BOLUSPOR 1 – 0 ALTINORDU

Dk 53; Hakan Bilgiç ortasında topla buluşan Gökhan Karadeniz’in sert şutunda top yandan auta çıktı.

Dk 69; Safa Kınalı’nın ortasında savunmada seken topta penaltı noktası üzerinde topla buluşan Ahmet İlhan Özek’in şutu üstten auta çıktı.

Dk 72; Sağ kanattan gelişen Altınordu atağında ceza sahasına gelen topu kaleci Çağlar Şahin Akbaba son anda uzaklaştırdı.

Dk 74; Atak yönüne gören sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Gökhan’ın ortasında savunmanın ters vuruşunda top az farkla kornere çıktı.

Dk 76; Boluspor atağında Landel ceza sahası içinde yerde kaldı ve karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

Dk 77; Penaltı vuruşunda topun başına geçen Balde üstten auta attı.

Dk 79; Hızlı gelişen Boluspor atağında Gökhan Karadeniz’in pasında topla buluşan Ibrahime Balde mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

GOL Dk 84; Hakemin VAR kontrolü sonrasında Altınordu penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Ahmet İlhan Özek golü kaydetti ve skora denge geldi.

Dk 88; Atak yöüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Altınordu savunmasının eline çarpan top sonrası karşılaşmanın hakemi bir kez daha VAR’a gitti.

Dk 90; Penaltı atışında topun başına geçen Bregu kaleciye takıldı ve Boluspor bir kez daha öne geçme fırsatından yararlanamadı.

Dk90+4 uzatmalarda yapılan faul sonrası hakem Altınordu lehine penaltı noktasını gösterdi. İlk penaltıyı atan İlhan topu kalecimiz Çağlar nişanladı.

7 dakika uzatma sonrası başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.

 

Haberin Fotoğrafları

bolulu

bolulu
2022-08-28 18:37:28

KARDEŞİM NE ŞANSIZLIĞI GEÇEN SENE BREGU DENEN KAZMANOT KAÇ PENALTI KAÇIRDI ROSHİYLE BERABER NE ÇABUK UNUTULDU.BU TAKIMDA GÖKHAN GİBİ Bİ ADAM VARKEN GİDİP BREGU PENALTI ATIYO .ATTIĞI PENALTIYA BAK ULAN BOMBOŞ KALE BIRAK KÖŞEYE BOLUSPOR DİNGONUN AHIRI AKLI SIRA PANENKA YAPACAK.ÖBÜRÜNE BİŞE DEMİYORUM ZATEN YAKTI BOLUSPORU 2 MTREDEN DIŞARI ATTI YA ŞAKA GİBİ.GEÇEN HAFTADA YAZDIK BU OLREMİDİR NEDİR KARDEŞİM BU ADAMDAN Bİ CACIK OLMAZ ADAM STOPER HER TOPA ATLIYO HİÇ BAKMIYO CEZA ALANIMI SON ADAMMI BU ADAM OYNAMAYA DEVAM EDERSE TAKIMDA İŞİMİZ ZOR HER AN HER B..KU YİYEBİLİR.1. HAFTA ATLADI CART KIRMIZI BU HAFTA TOPLA AUTA ÇIKAN ADAMA ATLADI ALLAHTAN AKBABA TOPU ÇIKARDI BİRDE O HIRBO YAN HAKEM İĞNESİ ADAMDA CESARETE BAK PENALTIYI TEKRARLATACAK YÖNETİMİ DESTEKLİYORUM AMA ARTIK YETER KARDEŞİM BÖLE DURUMLARDA İZLEMİCEN GEREKİRSE CEZA ALMA PAHASINA GİDİP O HAKEMİ SİLKELİCEN.SON OLARAK BU TAKIMA KALİTELİ Bİ STOPER VE SANTRAFOR LAZIM BU ÇOOOOK AÇIK GÖRÜNÜYO GEÇ OLMADAN.BREGU BİŞE OYNAMIYO SALLAYIN GİTSİN

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-08-28 00:39:56

Sayın hocam; suyun ısınıyor. 1)İsmi meşhur ama sahada gezinen, sorumluluk almayan, oynar gibi gözüken futbolcuları, maç 1-1 olunca değişiklik yapıyorsunuz. 2)Hala VAR sistemi olduğunu futbolcularınıza anlatamamışsınız. 3)Ne acı ki, takımda penaltı atacak futbolcu yok. 4) Samsunspor çöplüğünden alınan futbolcularla bu kadar olur. SONUÇ: Keşke Osman Nuri Işılar ve Emre Toraman ile devam etseydik

Taraftar

Taraftar
2022-08-28 00:15:59

Böyle bir maç olmadı hem şansızlık hemde bu takımın penaltıcısı yok biz onu gördük maçta birde takım ilk yarı hiçleri oynadı ikinci yarı boluspor sanki başka takım gördük ama şunu söyleyim boluspor takımı hazır olmadığını gördük inşallah hatalar yapılıp kısa zamanda hataları yapmamak bu boluspor takımı kısa zamanda hazır duruma gelir. 1.ligde neler olmuyor bizim takıma kadar inşallah kısa zamanda hazır duruma gelir

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 8SJEA