Amatör maçları tarihi belli oldu.

Amatör maçları tarihi belli oldu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs nedeniyle futbol camiasından bir süre uzak kalan amatör liglerin açılma tarihi belli oldu. Türk Futbol Federasyonu tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada amatör liglerin başlayacağı tarih belirlendi.

01.11.2020

Türk Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada, 2021 Ocak ayı sonunda, o anki pandemi şartlarına göre ilgili ve yetkili kurum ve kuruluşlarla görüşülerek müsabakalar başlatılacağı bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"2021 Ocak ayı sonunda, o anki pandemi şartlarına göre ilgili ve yetkili kurum ve kuruluşlarla görüşülerek müsabakalar başlatılmasına karar verilmiştir."

 

İsa

İsa
2020-11-24 16:42:58

Allah belanızı versin bolu futbol camiasında kimler varsa hepiniz kulübü sömürmeye gelmişsiniz yeter artık bu kadar bir takım bir adım ileriye gitmez mi evinize helal lokma getirin haram yemekten vaz geçin artık ne amaçla oradasiniz belli oluyor ama bizim insanımız artık kör olmuş görmüyor sağır olmuş duymuyor sizde elinizden geleni ardiniza koymayın bakalım nerede son bulacak bu haram

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu MELPY