Amatör spor Tanju Özcan ile güçleniyor

Amatör spor Tanju Özcan ile güçleniyor

Başkan Özcan’dan amatör spora 1 milyon TL destek

01.02.2024

Başkan Özcan’dan amatör spora 1 milyon TL destek


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan amatör spor kulüplerine sağlanan desteğin 1 milyon TL’ye çıkarıldığını duyurdu. Özcan, amatör sporu güçlendirecek desteğe ilişkin “Bu yıl içinde 1 milyon TL’lik bir kaynak girişini amatör spora sağlayacağız” dedi.


Bolu’da amatör spor, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın desteğiyle güçlenmeye devam ediyor. 2019 yılında amatör spora Bolu tarihinde ilk kez maddi destek veren Özcan, sporu ve sporcuya olan desteğini daha arttırdı. Özcan, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cemalettin Metin ile amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticileri ile bir geldiği yemekte, amatör spora bu yıl 1 milyon TL destek vereceklerini müjdeledi.


“Bu yıl 1 milyon TL’lik kaynak girişi sağlayacağız”


Bolu Belediyesi tarihinde amatör spora ilk maddi desteğin 5 yıllık bu dönemde verildiğini vurgulayan Özcan, 1 milyon TL’lik desteğin 2 taksit halinde yapılacağını belirterek, “Biz en geç mart ayına kadar Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’muza 500 bin lira göndereceğiz. Mayıs ve Haziran ayında da yine yaklaşık böyle bir paranın sözünü ben size veriyorum. Bu yıl içinde 1 milyon TL’lik bir kaynak girişini amatör spora sağlayacağız. Bunu net bir şekilde burada ifade ediyorum.” diye konuştu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HQGPT