Bana Küfür Etti!

Bana Küfür Etti!

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak Göztepe Mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

03.03.2024


 Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak Göztepe Mağlubiyeti sonrası rakip teknik direktörle yaşadıklarını ve maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ise güzel bir atmosfere sahip Göztepe deplasmanının zor olduğunu söyledi.

İki takımın da 7 haftadır kaybetmediğini hatırlatan Koşukavak, şunları kaydetti:

"Böyle bir ambiyansta böyle baskılı bir oyunla karşılaşacağımızı biliyorduk. İlk yarı itibarıyla çok ön alan baskısı yedik. Ona rağmen 45. dakikaya kadar gol yemeden geçirdik. Belki bitime 30 saniye kala bir penaltı vuruşundan geriye düştük. İlk yarı itibarıyla çok oynayamadık. Göztepe çok ciddi organizasyonu olan bir kulüp. Geçen sezon bu ligi tanıdılar. Oyun modeline göre oyuncu da aldılar ve iyi yapılanan bir kulüp. Fiziksel olarak da uzun oyunculara sahipler."

Koşukavak, maçın bitiminde Göztepe Teknik Direktörü Sotilov'la yaşadıkları diyaloğun sorulması üzerine, "Maçtan sonra tebrik etmek için geldi. Bu işlerin maçtan önce 'hoş geldin'le olması gerekiyor, maçtan önce 'hoş geldin' demeyen, evden giderken 'güle güle' demesi çok akılcı değil. O sonra bir küfür etti bana. Çok önemli değil. Ağır bir küfür etmedi, sinirlendi." diye konuştu.

Maç öncesi İstiklal Marşı okunurken sahaya geldiğini aktaran Koşukavak, "Ama burası İngiltere'deki statlar gibi iki kulübe çok yakın. Ben geç de gelmiş olabilirim. Bana 'hoş geldin' diyebilir. Maçın önüne geçecek şeyleri çok sevmiyorum. Olabilir, belki maçtan önce gelmek istemedi. Belki aklına gelmedi. Sonra gelmek isteyince olmuyor. Önce gelmeyene sonra 'hoş geldin' diyemeyiz biz yani." şeklinde görüş belirtti.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ARTIH