Başkan Abat adaylığını açıklıyor

Başkan Abat adaylığını açıklıyor

Boluspor’da uzun süredir devam eden belirsizlik sona erdi. Boluspor eski başkanlarından Abdullah Abat, Boluspor’u sahipsiz bırakmayarak başkanlığa adaylığını koyuyor. Başkan Abat bir yandan yönetim kurulunu oluşturmak için mesai harcarken, bir yandan da delegeleri telefonla tek tek arayarak hafta sonu kongrenin ertelenmemesi için yoğun çaba içerisinde bulunuyor.

07.08.2020

Haber: Sefa Günay

Necip Çarıkçı’nın Boluspor başkanlığını bırakarak kongre kararı almasının ardından, Boluspor’da belirsizlik süreci yanşıyordu. Bir çok isim 1-2 ay önce Boluspor’a başkan olacağını açıklamış, ancak kongre süreci yaklaşınca bu isimler tek tek aday olmayacaklarını kamuoyu ile paylaşmışlardı.

BAŞKAN ABAT ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYUYOR

Yaşanan belirsizlik sonrası Boluspor eski başkanlarından Abdullah Abat, kulübü sahipsiz bırakmamak adına yeniden başkanlığa talip olmaya hazırlanıyor. Bu gün saat 15.00’de Bolu kamuoyunun önüne çıkarak basın açıklaması yapacak olan Abat, bir yandan da yönetim kurulunu oluşturmak için kulis çalışması yapıyor.

 

DELEGELERİ TEK TEK ARIYOR

Güçlü bir yönetimle BOluspor’a gelmek isteyen Abdullah Abat, liglerin başlamasına kısa bir süre kalması nedeniyle kongrenin ertelenmemesi içinde çalışma yürütüyor. Hafta sonu gerçekleştirilecek kongreye delegelerin katılım sağlaması için Abat tarafından delegeler tek tek aranarak, içinde bulunun durum ortaya konuluyor ve bu hafta sonu kongrenin muhakkak gerçekleştirilmesi gerektiği delegelere anlatılıyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu U7HSP