Başkan sahayı mı terk etti?

Başkan sahayı mı terk etti?

Kulislerde Ziraat Türkiye Kupası maçının 2. yarısında Beypiliç Boluspor Başkanı Abat’ın yerinden kalkarak stad dışına çıkması konuşuluyor. Abat’ın bu davranışının sebebinin ise Hacettepe’nin 1-0 öne geçtiği ve üst üste pozisyonlar yakalandığı anlardaki moral bozukluğu olduğu olduğu tahmin ediliyor…

04.11.2020

Beypiliç Boluspor haftalardır süren başarısız karşılaşmalar ve sonrasında aldığı mağlubiyetlerle çıktığı kupa maçında tur atlasa da önümüzdeki haftalar için umut vaad edemedi. Maç esnasında Kulup Başkanı Abat’ın bu umutsuzlukla sergilediği davranış da takımın durumunu adeta gözler önüne serdi.

Zorlu mücadelenin ardından elde edilen 2-1’lik galibiyet sonrasında ise kulislerde Beypiliç Boluspor’ da Kulüp Başkanı Abdullah Abat’ın Türkiye Kupası’nda takımının Hacettepe ile oynadığı karşılaşmanın ikinci yarısında protokoldeki yerinden kalkarak stad dışına çıkması konuşuluyor. Hacettepe’nin 1-0 öne geçtiği ve üst üste pozisyonlar yakaladığı dakikalarda takımının kötü futboluna daha fazla dayanamayan Başkan Abat’ın yerinden kalkarak stad dışına çıkması taraftarın da gözünden kaçmadı. Moralinin oldukça bozuk olduğu görülen Abat’ın 2-1 lik galibiyete rağmen yüzünün gülmediği ve ortaya konan kötü futbol nedeniyle takımdan memnun olmadığını ifade ettiği de öğrenildi.

kaynak interbolutv.com

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BAJUG