SIRA SİYASİLERDE VE TARAFTARDA

SIRA SİYASİLERDE VE TARAFTARDA

Boluspor gelir anlamında siyasilerin desteği olmadan Spor toto 1. haftaya Manisa Fk. galibiyetiyle başladı.

14.08.2022

Boluspor gelir anlamında siyasilerin desteği olmadan Spor toto 1. haftaya Manisa Fk. galibiyetiyle başladı.

 

Boluspor yeni yönetim ve her kesimi kucaklayan bir anlayışıyla yeni bir dönem başlamıştı. Yönetim bu borç batağına rağmen Sait Hocamızla beraber hatırı sayılır bir kadro kurdu ve Sezonun İlk haftası zorlu Manisa deplasmanından 3 puan alarak 2. hafta oynanacak olan Gençlerbirliği maçına moralli çıkıyor.

 

Başkan Savaş Abak o kadar borca rağmen takıma sahip çıktı ve yönetime aldığı arkadaşları Başkan Savaş Abak'a sonuna kadar destek olmakla beraber, başkanın yükünü bi nebze rahatlatıyorlar. Sait Hoca ve futbolcularsa zorlu Manisa fk maçının sonuna kadar mücadele etti.

 

Bolu Milletvekillerinden ve siyasilerinden, ve boludan geçinen sözde büyük firmalardan maddi olarak görünen bir destek yok. Sadece bu arkadaşlar sözde destek anlamında Boluspor'un galibiyetini kendi sosyal medyalarından paylaşmak haricinde.

 

 

Gelelim şimdi taraftara;

"Bu Takım bizim! Bu Takımın ayakta durması borçlarından arınması ve arkasında desteği görmesi gerekiyor. Sizlerden ricamız; Passoliglerinizi en kısa zamanda yenileyin, imkanı olanlarda fiyatları makul Kombinenisini en kısa sürede alsın."

 

Varsa yoksa Boluspor"

 

Haydi kombine al, tribünde yerini al Gençlerbirliği maçında Takımı yalnız bırakma  takımına desteğini hem maddi hem manevi gösterelim.

 

İyi günde kötü günde hep takımının yanında olan gerçek Boluspor taraftarı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu LXUEP