BİR SEZONDA YEDİĞİMİZ GOLÜ BİR MAÇTA YEDİK!

BİR SEZONDA YEDİĞİMİZ GOLÜ BİR MAÇTA YEDİK!

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar 5-1 Altay maçı sonrasında açıklamada bulundu!

04.12.2022

Biensport 'a yaptığı açıklama

Sonuca baktığımızda oyuna baktığımızda top bizde idi.Ama kapanan  bir savunmayı açmakta zorlandık.Bu maçında tarifi yok,bir sezonda yediğimiz golu bu maçta yedik,ben oyuncularımada bunu dedim.Nasıl galip gelirken takılmıyorsak önümüzdeki hafta oynayacağımız maça odaklanacağız.ve Bandırmaspor maçında 3 puan alarak bu haftayı telafi edeceğiz.

 

Maç sonu Basın mensuplarına yaptığı açıklama

Dyorex Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar rakiplerini tebrik ederek, maçın değerlendirilecek bir yanının olmadığını söyledi.

Oyunun kontrolünün kendilerinde olmasına rağmen kapalı savunmayı aşmakta zorlandıklarını kaydeden Karafırtınalar, şöyle konuştu:

"Maçın başında bir pozisyon vardı. Belki onu gol yapabilseydik, skor çok daha farklı olabilirdi. Ondan sonra ilk yediğimiz golde VAR'a gidildi ama gol kararı çıktı. Biraz el var gibi görünüyor. İkinci pozisyon faul değildi ama bunlara takılmayacağız. Neticesinde 5 gol yedik, hepsinde hakem hatalıydı veya rakip bir avantaj sağladı diye yemedik. Bizim de kendimizde hatalar aramamız gerekiyor ama biz daha önceki maçlarda galip geldiklerimizde nasıl takılmıyorsak bu maça da takılmayacağız. Bir an önce bunu unutup, hafta sonu Bandırma maçına var gücümüzle hazırlanacağız. Bence günün manşeti bir sezonda yediğimiz golü bir maçta yedik. Bizim adımıza üzücü bir durum bu, bazı maçlar bu şekilde bitebiliyor. Futbolda bunlar var ama altından kalkabiliriz, takımıma güveniyorum."

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BQPTW