BİTSİN BU DARGINLIK!

BİTSİN BU DARGINLIK!

Boluspor Yönetimi ve Boluspor taraftarı arasında geçen sezondan buyana süre gelen çekişmeler, seyircili maçlarla gün yüzüne çıkmıştı.

08.10.2021

Boluspor Yönetimi ve Boluspor taraftarı arasında geçen sezondan buyana süre gelen çekişmeler, seyircili maçlarla gün yüzüne çıkmıştı.

 

Geçtiğimiz sezon pandemi sebebiyle seyircisiz oynanan maçlar ve kötü sonuçlar Boluspor yönetimini ve özellikle başkan Abdullah Abat'la taraftar gruplarını karşı karşıya getirmişti. Karşılıklı açıklamalarla gerginlik zirve yapmıştı.

 

Bu sezon ise federasyonun kararıyla birlikte maçlar seyircili oynanmaya başlayınca, ligin 4ncü haftasındaki karşılaşmada sahamızdaki ilk maçta seyircinin hem bilet fiyatlarının yüksekliğine hemde Boluspor yönetimine tepkisinde dolayı, özellikle Maraton tribünü ve kale arkası boş kalmıştı.

 

Yönetim bilet fiyatlarını bir miktar düşürsede, sonraki iç saha maçlarında sonuç değişmedi. Tribünler boş kalmıştı. 

 

Güzel bir söz vardır; "Filler tepişirken, ezilen çimenler, çiçekler olurmuş."

 

Öznemiz Boluspor ise hem Boluspor Yönetimi hemde taraftar gurupları bir araya gelip, küskünlükler ve tartışmalara bir son vermeli. Yoksa kaybeden ne yönetim, ne taraftar olacaktır.

 

Nacizane önerimiz önce bilet fiyatlarında ligimizin ve Bolu halkının gelir seviyesine göre ayarlanmalı, sonrada taraflar bir araya gelerek en azından sezon sonuna kadar Boluspor için ortak noktada buluşmalıdırlar.

 

Kazanan emin olun ki Boluspor olacaktır!!!

Taraftar

Taraftar
2021-10-09 22:21:55

Bu saatten sonra yönetim iyi düşünüp iyi karar verilmesi gerekiyor bu sene ligten 4 takım düşüyor bırakın dargınlığı bilet fiyatlarında biraz olsa indirime gidilip boluspor takımı seyircisiyle buluşsun yeterin artık yönetim bu takıma maddi manevi destek olarak sizler tarafından veriyorsunuz ama bu takıma boş türbinler olarak değil de stadyumun dolu turbinler olunca daha güzel hareketli oluyor yönetim tabiki bunun bilincinde karari iyi düşünüp iyi vermelisiniz.

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2021-10-08 19:20:03

Öncelikle bu başkandan, bu yönetimden ve teknik direktörden ŞANLI BOLUSPOR kurtulması lazım. Çünkü yanlış yönetiliyor. Bu sezon dört takım düşecek, yol kısayken takıma daha fazla zarar vermesinler.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu Z1ULZ