BİZİM DEPLESMAN KARNEMİZ İYİ !

BİZİM DEPLESMAN KARNEMİZ İYİ !

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, 8 Ekim’de deplasmanda oynayacakları Ankara Keçiörengücü maçından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

05.10.2022

Boluspor, Aktepe Stadyumu’nda saat 13.30’da karşılaşacakları Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını Karaçayır Mahallesi’ndeki tesislerde yaptığı teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanla sürdürdü.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Karafırtınalar, Tuzlaspor maçını kazanmak için her şeyi yaptıklarını, sadece skor anlamında oyunu alamadıklarını anlattı.

Bu maça takılıp kalmayacaklarını, geliştirmeleri gereken bazı yönlerinin bulunduğunu aktaran Karafırtınalar, önlerinde çok uzun zaman olduğunu, bunu başaracaklarını kaydetti.

Karafırtınalar, deplasmanda ligin lider takımıyla oynayacaklarını anımsatarak, “Kolay maç olmayacak. İçeride çokta dominant bir takım, dışarıda da etkili oynuyorlar. Ön tarafta özel oyuncuları var. Bizim de deplasman karnemiz iyi, bu maçta da aynısının olacağını düşünüyorum” dedi.

İkinci bölge savunmasıyla geniş alanları kullanarak sonuç almak isteyeceklerini anlatan Karafırtınalar, “Zaman zaman ön baskıları da yapıp Ankara Keçiörengücü maçından 3 puanla dönmek istiyoruz.” diye konuştu.

Teknik adam, gol sayısının artmasını her takım hocasının isteyeceğini dile getirerek, “Burada gol atmaktan çok gol yememek çok daha değerli. Bir tane yediğin zaman iki tane atman gerekiyor. Bir tane atarsan maçı kazanabiliyorsun. Biz şu anda ligin en az gol yiyen takımıyız. En çok gol atan takımına karşı gidiyoruz. Bakalım sonucu ben de merakla bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

 
 

Remzi Kırıcı

 Remzi Kırıcı
2022-10-06 15:55:33

Sayın hocam iç veya dış sahadan çok, takım istediğimiz seviyede DEĞİL. Zamanla takım olarak istenilen seviyeye gelir mi? Zaman görecek ama, dışarıdan tarafsız bir gözle bakan spor yazarları/yorumcuları; " gol yollarında takımda sıkıntı var, eğer forvet dahil, 1-2 daha transfer yapmış olsaydı Boluspor, ilk ikiye oynardı" denildiğni de hatırlatmak isterim.

Taraftar

Taraftar
2022-10-06 06:26:29

Sait hoca stakseninımın futbolunu oynasın zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir senin 7 hafta oldu insan top oynamazmı oynamıyor keçiören sanki lige başlamış gibi olup maçı alıp boluya dönersiniz

Taraftar

Taraftar
2022-10-05 17:00:19

Hocam senin takımın deplasman karnesi ne iyi olursa olsun takım topunu oynamıyorlar biz isteriz ki evimizde oynanan maçları kazanalım deplasmanda maç kör topal gidiyor puan alıyoruz senin takımın kendi sahasında hiçleri oynuyor buna çare bulunması lazım

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu TD7IX