"BODRUMSPOR MAÇINI KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Boluspor teknik direktörü Muzaffer Bilazer Bodrumspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu

05.04.2023

Boluspor teknik direktörü Muzaffer Bilazer Bodrumspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu

"SAMSUN MAÇINDA KARANLIK ÇÖKTÜ ÜZERİMİZE"

“Samsun maçı aslında bizim için planlarımızın doğru başladığı doğru ilerlediği bir maçta ikinci yarının 3-4 dakikalık periyodunda iki pozisyon üzerinden bir karanlık çöktü takımın üzerine. Samsun maçını kazanmayı çok istiyorduk. Sadece puan olarak değil, mental anlamda da bizi çok yukarı çekecek bir maçtı."

"MAÇ İÇİNDE YAPTIĞIMIZ DOĞRU ŞEYLER VAR"

"Bodrumspor maçını kazandığımız taktirde sıralamada altımıza alıyoruz ve play-off için yine çok iddialı noktaya geliyoruz. Çünkü fikstür olarak da avantajlarımız var. Ama maç içinde yaptığımız doğru işler var ama bunları biraz daha arttırmamız lazım. Bir de Tuzlaspor ve Samsunspor maçında kırmızı kart ve penaltıyı aynı pozisyon içinde yaşadık. Bir şanssızlık olduk. Umarım tekrar böyle şeyler yaşamayız. Takımdan bazı konularda oldukça memnunum ama eksik olduğumuz noktalar var. Bunlar üzerinde çalışıyoruz. Bunları tamamlayıp Bodrum maçını da kazandıktan sonra tekrar yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz.”

"İKİ MAÇTA  AYNI ŞEYLERİ YAŞADIK"

“Samsunspor ve Tuzlaspor maçlarında sadece eksik kalmadık, aynı pozisyonda golü de yedik, hem sayısal avantajı kaybettik hem de skor avantajını kaybettik. Bir pozisyonda ikisini aynı anda yaşadık. Sadece birisi olsa çok sorun değil toparlayabiliriz. Samsunspor maçında her şey çok iyi gidiyor takım oldukça motive iyi de mücadele ediyor, 2 dakika içerisinde bizim merkezden yaptığımız top kayıpları ve bireysel hatalardan maçın bir anda 2-1’e gelişi artı skor anlamında da geri düşmemiz bizi bir anda orada mental anlamında bizi geriye düşürdü. Ama ne olursa olsun oradan ayağa kalkmamız lazım. Fenerbahçe- Beşiktaş maçında bu örneği gördük."

"NABY VE POSMAC'IN YOKLUĞUNU HİSSETTİK"

“Hem Naby hem Posmac farklı sorunları çözebildiğimiz iki oyuncu. Belki Samsunspor maçında olmuş olsalardı Samsun’un oyun anlayışına göre hamle yapabileceğimiz ya da farklı formasyonlarda oynayabileceğimiz 2 tane oyuncuydu. Bu bizim için bir avantaj. Bodrumspor çok önemli bir takım, çok önemli silahları var. Geçen sene ligden gelen oyuncularının performanslarını bu sene oldukça yukarı çeken bir takım. Devre arası da 2-3 tane önemli oyuncu kattılar. Bunlara da doğru cevap vermemiz gerekiyor."

"BODRUMSPOR MAÇINI KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

"Bizim takımımızın da durumu iyi, dediğim gibi şanssızlık yaşadık. Bu maçta bu şanssızlığı yaşamadan Bodrumspor’un gücüne ve bu seneki başarısına saygı duyarak, saha içerisinde kendi doğrularımızı daha fazla yaparak kazanmamız gereken bir maç. Kazanacağımızı da düşünüyorum. Ama futbolda her şeyi yüzde yüz yapmak zorundayız” dedi.

"TAKIMDA SON DURUM"

Bodrumspor maçı öncesi cezalı ve sakat oyuncularla ilgili soruya Bilazer, “ Hakan kırmızı kart cezalısı, Furkan ve Alex’in sakatlığı var. Dino’nun Turgay’ın ve Eray’ın ufak sakatlıkları var ama oynayabilecek durumdalar. Tabi 2 günlük süre daha var o süre de ne olacağı belli değil” şeklinde cevap verdi.

Taraftar

Taraftar
2023-04-05 20:25:57

Herşey sahada olacak eğer biz taraftar ve yönetim olarak play-off istiyorsak ne olursa olsun bu maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz başka çare yoktur ama samsun maçında hata yapıp maçı kazanamazsak çok kötü kaybimiz olur herkes oyun içinde beraberlik özgüvenlik içinde olduktan sonra yenemeyeceğimiz takım yoktur beyler yeterki oyun içinde kalıp ruhunuzu herşeyinizi verin gerisi heyecanlı bir şekil alır küçük şehrin büyük takımı boluspor haydi cuma günü sdatyuma

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu EOSHH