BOLU FİNALLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

BOLU FİNALLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Son dönemlerde bir çok spor organizasyonuna ev sahipliği yapan Bolu, HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası finallerine de ev sahipliği yapıyor. Karaçayır Spor Salonunda oynanacak final maçları bugün başlayacak.

10.05.2023

Son dönemlerde bir çok spor organizasyonuna ev sahipliği yapan Bolu,  HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası finallerine de ev sahipliği yapıyor. Karaçayır Spor Salonunda oynanacak final maçları bugün başlayacak. 

İlimiz, spor turizmi açısında çok önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası finalleri bugün Bolu’da başlıyor. Finallerin açılış maçında saat: 13:00’da Konyaattı Belediye Spor ile Üsküdar Belediye Spor karşı karşıya gelecek. 

BOLU HALKINI DAVET ETTİ 

Finaller öncesi Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve finallere katılan Kulüp Başkanlarıyla bir araya gelerek alınan önlem ve tedbirlerle ilgili fikir alışverişinde bulundular. Toplantı sonrası bir açıklama yapan İl Müdürü Emrullah Güler, İlimizin tanıtımı ve spor turizmi açısında büyük öneme sahip olan bu organizasyona tüm Bolu halkını davet etti.    

MAÇ PROGRAMI; 

10 MAYIS ÇARŞAMBA 8'Lİ FİNAL

SAAT: 13.00 

KONYAALTI BELEDİYESİ SK - ÜSKÜDAR BELEDİYE SK 

SAAT: 15.00 

KASTAMONU BELEDİYESİ SK - TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA SPORTİF A.Ş. 

SAAT : 17.00 

İZMİR BÜYÜKŞEHİR - YENİMAHALLE BELEDİYE SK

SAAT : 19.00

ARMADA PRAXİS YALIKAVAK SK - GÖRELE BELEDİYE SK

12 MAYIS CUMA YARI FİNAL

SAAT : 13.00

A MAÇ GALİBİ - B MAÇ GALİBİ

SAAT : 16.00

C MAÇ GALİBİ - D MAÇ GALİBİ

13 MAYIS CUMARTESİ FİNAL

SAAT : 16.00

A-B MAÇ GALİBİ - C-D MAÇ GALİBİ

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RFQXT