BOLU MASTER 3. OLDU

BOLU MASTER 3. OLDU

Bu yıl 9.düzenlenen Uluslararası Master Cup sona erdi.

14.05.2018

Bu yıl 9.düzenlenen Uluslararası Master Cup sona erdi. Temsilcimiz Bolu Master Futbol Takımı turnuvaya yarı finalde veda ederken şampiyona sonunda üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Uluslararası Master Cup sona erdi. 48 takımın katıldığı ve 5 gün süren turnuvada Bolu’yu en iyi şekilde temsil eden Bolu Master Futbol Takımımız kupaya yarı finalde veda etti.

Grubunu 3’te 3 ile tamamlayan temsilcimiz ikinci turda Van Master Futbol Takımını, çeyrek finalde de Pendik Master Futbol Takımını kupa dışına iterek yarı finalde Yalova Master Futbol Takımının rakibi oldu. Son gün oynanan yarı final maçında temsilcimiz tutul başladığı karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapattı.

İkinci yarıya ilk yarıya göre daha baskılı başlayan Bolu Master Futbol Takımımız aradığı golü yine golcü oyuncusu Yılmaz ile buldu ve skora denge getirdi. Tam mücadele eşitlikle sonuçlandı ve penaltılara kaldı derken uzatma dakikalarında Yalova Master Futbol Takımı golü buldu ve sahadan 2-1 galip ayrılarak adını finale yazdırdı. Temsilcimiz Bolu Master Futbol Takımımız ise turnuvayı 3’üncülükle tamamladı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu WJV88