BOLUSPOR'A BİR İCRA ŞOKU DAHA

BOLUSPOR'A BİR İCRA ŞOKU DAHA

Boluspor’da 2019-2020 futbol sezonunda forma giyen İsmail Konuk, geçmiş dönem alacakları olduğu gerekçesiyle kırmızı beyazlı kulübü icraya verdi.

26.04.2023

Boluspor’da 2019-2020 futbol sezonunda forma giyen İsmail Konuk, geçmiş dönem alacakları olduğu gerekçesiyle kırmızı beyazlı kulübü icraya verdi.

Konuk’un Boluspor’da oynadığı dönemde alacağı olan 485 Bin Türk Lirası yasal faizlerle birlikte 850 Bin Türk Lirası oldu. Kırmızı beyazlı kulübe birkaç gün içinde tebliğin yapılması bekleniyor.

 

Göreve geldiği günden bu yana birçok eski oyuncu, temlik ve yüksek miktarda borç yükünün altına giren Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, bu kez eski oyunculardan İsmail Konuk’tan gelen haberle sarsıldı.

Kırmızı beyazlılarda sezon başından bu yana bitmek bilmeyen ödemelere bir yenisi daha eklendi. Boluspor’da eski dönemlerde forma giyen İsmail Konuk’a alacağı olan tutarın zamanında yapılmaması sonrasında kırmızı beyazlı kulübe icra takibi başlatıldı. Daha önceki dönemlerde görev alan yönetimlerin oyuncuya ödeme yapmaması sonrasında Boluspor'u icraya veren İsmail Konuk, icra yoluna gitti. Önümüzdeki günlerde 35 yaşındaki oyuncu için yasal faizlerle birlikte 850 Bin Türk Lirası Boluspor’un hesabından çıkacak.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, önümüzdeki günlerde oyuncunun avukatı ile bir görüşme yapıp orta yolun bulunması konusunda temaslarda bulunacak.

Öte yandan, İstanbul 14.İcra Dairesinde açılan dosya sonrasında Boluspor’un eski oyuncusuna 850 Bin Türk Lirası ödenmesine hükmedildi.

 

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Köroğlu

Köroğlu
2023-04-27 11:18:05

Neymiş bu eski yönetim yumurtlayan tavuk gibi borç üzerine borç çıkıyor hem takımı hemde şimdiki yönetimi ortada bırakıp gittiler yazılar olsun eski yönetime inşallah Boluspor kapısını bir daha açmazlar inşallah bir daha borç çıkmaz

Köroğlu

Köroğlu
2023-04-26 19:43:39

Yazıklar olsun bu eski başkana takımı borç batağına itmiş kurtul kurtulabilisen bu durumdan mübarek çorap söküğü gibi borçlar ortaya yavaş yavaş çıkıyor başka borç çıkmaz savaş bey inşallah bu sıkıntı günleri atlatır düzlüğe çıkar inşallah eski başkan Boluspor kapısını çalma çalmaz

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 9SW2V