Boluspor’a kötü haber!

Boluspor’a kötü haber!

Boluspor, Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)’tan gelen haberle sarsıldı.

20.09.2023

Boluspor,  Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)’tan gelen haberle sarsıldı. Boluspor’un 2021 yılında Bosna Hersek’in Željezničar takımından devre arasında kadrosuna kattığı Haris Hajdarevic önceki yönetimin kendisine ödeme yapmaması sonrası alacakları için FIFA’ya başvurmuştu.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, göreve başlamasının ardından Haris Hajdarevic dosyası ile karşı karşıya kamıştı. Boluspor bu davayla ilgili yürüttüğü tüm hukuksal çalışmaları kaybetti.

Eski yönetimin ödeme yapmaması sonrasından ceza gelmemesi için tüm yükümlülüklerini yerine getiren Başkan Savaş Abak, CAS’tan gelen haberle sarsıldı. Göreve geldiği günden bu zamana kadar eski borçlar ile boğuşan Abak, bir taraftan da takımın başarılı olması için mücadele ediyor.

Bosna Hersekli futbolcu Haris Hajdarevic’in kendisine ödeme yapılmadığı için açtığı davaları kazanması sonrası Boluspor’un kasasından 250 bin Euro ve 50 bin Frank çıkacak. Boluspor Başkanı Savaş Abak bir taraftan takımın gelir kazandırmak için mücadele ederken bir taraftan da Haris Hajdarevic’e toplamda 10 milyon Türk parası ödemek zorunda kalacak.

Haris Hajdarevic, Boluspor formasıyla 5 maçta toplamda 192 dakika sahada kalmıştı.

 

haber;Fahrigündüz-Burhanyeşiltaş

Ertugrul Sahinoglu

Ertugrul Sahinoglu
2023-09-20 14:33:07

Allah aşkına şu sözleşmeleri yaparken çok dikkatli olalım. Birde. X futbolcu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık denedikten bir sezon sonra bizden alacaklı çıkıyor. Bu nasıl olabiliyor anlamış değilim bir izah eden olursa sevinirim. Ayrıca takım Kocaelispor maçında sezonun en iyi futbolunu oynadı,rakip kaliteli ayakları ile iki gol buldu. Transfer sezonu kapandı artık mevcut golcülerin performansını artırıp yolumuza bakacağız hep destek tam destek. Başka BOLUSPOR yok.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu A3KU2