BOLUSPOR’DA ALT YAPI KOORDİNATÖRÜ BELLİ OLDU

BOLUSPOR’DA ALT YAPI KOORDİNATÖRÜ BELLİ OLDU

Boluspor’da Başkanlığa Savaş Abak’ın göreve gelmesinin ardından çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

25.06.2022

Boluspor’da Başkanlığa Savaş Abak’ın göreve gelmesinin ardından çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı beyazlılarda alt yapı koordinatörlüğü ve scout ekibinin başına eski futbolculardan Görkem Görk getirildi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Boluspor alt yapı koordinatörlüğü için, eski futbolcularından Görkem Görk ile anlaşmaya varıldı. Kırmızı Beyazlı forma ile final oynayan daha sonra süper lig de ve TFF 1.lig de birçok takımda forma giydikten sonra antrenörlüğe başlayan Görkem Görk sırası ile Başakşehir ve Galatasaray alt yapılarında görev yaptı. 

Niğde FK takımında görev yapan görkem Görk ile Başkan Savaş Abak’ın göreve gelmesi sonrası görüşmeler yapılmış fikir alış verişinde bulunulmuştu.

Önümüzdeki günlerde Bolu’ya gelerek alt yapı koordinatörlüğü ve scout ekibinin başına geçmesi beklenen genç teknik adam resmi sözleşmeyi imzalayıp göreve başlayacak.

Haberin Fotoğrafları

Levent

Levent
2022-06-26 04:41:01

Boluda alt yapıyı emanet edecek başarılı isimler var diye biliyorum. Neden dışarıdan birine bu görevin verildiğini anlayamadım.

Erhan

Erhan
2022-06-25 18:28:54

Bızım Cuneyt Karakuş, Alı Beykoz, Selahattin Konrat ve ısmını sayamadığımız çok kıymetlı hocalarımız varken bu lısansı olmayan hocayı getırmek yanlış olur. Duyuma göre menejerlık yapıyormuş. Sayın Savaş Abak bızler senı dıgerlerı gıbı yap dıye secmedık. Lütfen bu doğruysa bundan vazfGeç Hem lisansı olmayan bu kışıye para vereceksin gemde bunun yerıne lisansı olan bıryle sözleşme yapman gerek onaya para vereceksin bu zor zamanda hem para yok dıyorsunuz para toplamaya calısıyırsunuz hemde dogr uolmayan şeyler yapıyorsunuz. Ben bu habere ınanmıyırum bu haber menfaatı olan bırının yaptığı ve yaptıran haberdir. Bu kişi kulübe girmek ıcın kendını haber yaptırıyor. Bu haberide ilk yapan belli. Oyunda bu ışten menfaatı vardır. Bu kişiyıde Hersek biliyor.Ffffffff…

Mehmet

Mehmet
2022-06-25 18:21:13

Bu haber bence doğru değil. Çünkü bu arkadaşın hiçbir hocalık tecrübesi yok. Başakşehirde çalışmış U10 takımını çalıştırmış 3 sene önce oda yarım dönem. Sonra G.S. takımına gelmiş 2 sene önce U 12 takımını çalıştırmış ve gönderilmiş. Yükselememiş. Ve menejerliğe başlamış. Sanıyorum bundada başarılı olamamış ve bence bırılerıne kendı haberini yaptırarak bu kulübün ıcıne girmeye çalışıyor. Birkere Koordınatörluk yapabılmesı ıcın Pro lisans veya UEFA elit A lisansı olması gerek. Bu Akkaş’ta UEFA b lisansı var. Sayın Başkan bızler taraftar olarak bu liyakatsiz ınsanlardan bıktık, Alt yapıya lıyakat şahını hocalar gerek. Bu çocuğun hiçbir tecrubesı bılgısı donanımı yok. Alt yapılarda bıle yükselememiş en fazla u 10 ve 12 takımlarını 1,5 sene çalıştırmış ve gonderılmı. Hıcbır profesyonel takımda ve amatör takımda bile teknık sorumluluk yapmamış bu kişiyi bence Başkan getirmez. Bu bızım degerlerımız olan alt yapımızdan yatışmış hocalara çok ayıp olur. Sayın Başkan Bolulu hocalara lütfen değer ver.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XAUEB