BOLUSPOR'DA GİDEN GİDENE?

BOLUSPOR'DA GİDEN GİDENE?

Boluspor'da iz bırakan önemli isim olan Gökhan Sazdağı sosyal medya hesabından Kulüp ile yollarını ayırdığını belirten açıklama yaptı.

18.04.2021

Boluspor'un başarılı oyuncusu Gökhan Sazdağı sosyal medya hesabından Kalan 4 maçta görev almayacağını belirten bir mesaj yayınladı.

 

işte o mesaj;

 

''Zamanı geldiğinde buradan yazacağım.Ancak şimdilik İstanbul'da evimdeyim.4 maçtanda anlımın akıyla çıkacağıma inandığım takım aarkadaşlarıma,teknik heyete ve Bolusporumuza başarılar diliyorum'' dedi.

 

Boluspordan giden futbolcuların Mustafa Çeçenoğlu ve Gökhan Sazdağının yönetimle ilgili bir söz söylememesi kafalarda soru işareti bıraktı.

 

Bu ani ayrılık sonrası ise Boluspor yönetiminin bu konuda herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Haberin Fotoğrafları

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2021-04-18 21:28:08

Her iki futbolcu da sözleşmeye yanaşmıyorlarsa, önümüzdeki sene Boluspor'da olmayacaklarsa, yönetimin kararı doğru ama Teknik direktörün veya spoprtif direktörün istekleri ile bu futbolcular gönderilmişse çok yanlış.Boluspor önce Erginer-Barbaros ikilisini göndermesi lazım. Bolu'nun yetiştirdiği Muharrem Demirel-Yılmaz Özen-Cüneyt Karakuş-Ali Beykoz gibi futbolu bilen değerlerimizden yararlanarak kalacak-gidecek-alınacak futbolculara yönetimin bir an önce karar vermesi lazım. Öncelik; Erginer-Barbaros ikilisinden kurtulmak.

kis uykusu

kis uykusu
2021-04-18 14:10:03

buspor yonetimi aciklama falan yapmaz. warliklari yokluklari belli deil

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu WFJZC