Boluspor'da Muzaffer Bilazer'den ayrılık sinyali

Boluspor'da Muzaffer Bilazer'den ayrılık sinyali

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında oynanan Boluspor-Çaykur Rizespor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında müsabakayı değerlendirdi.

18.04.2023

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, rakip kaleye 20 şut attıklarını ancak kaleyi bulamadıklarını dile getirdi, şu ifadeleri kullandı:

“20 tane şut atmışız. Sadece kaleyi bulamadık.”

Rakip kaleye 20 şut attıklarını ancak kaleyi bulamadıklarını söyleyen Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, “Bugün tabii bizim için çok önemli bir maçtı. İki maç, mağlubiyetten sonra maçın zorlukları da çok fazlaydı. Ama ona rağmen bugün istediğimiz oyunu aslında oynadık. Oyuncularım bugün maçı kazanmak için gereken her şeyi yaptı. Skoru da dengeleyemedik. 20 tane şut atmışız. Sadece kaleyi bulamadık. Maçın başında ve ikinci yediğimiz gol son haftanın tekrarı oldu bizim için. Kendi ayağımızdaki bir top yine rakibe vererek basit bir top kaybıyla yediğimiz bir ikinci gol. İkinci yarı formasyon değişikliğine gittik. Rakip on kişi kaldı. 4-1-2 yaptık sonra 3-4-1-2 yaptık. Pozisyonlar bulmamıza rağmen bugün özellikle finalde çok beceriksiz kaldık. Ve yine istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. 3 haftada önemli avantajı kaybettik. Bu konuda üzgünüz” dedi.

“Bununla ilgili biz yönetimle görüşeceğiz”

Maç sonunda ‘istifa’ seslerini yükselten taraftarları da değerlendiren Muzaffer Bilazer, “Şimdi taraftar bu kulübün sembolü, simgesi. Onlara saygı duyuyoruz. Ama bu kulüp bir adım attı bu sene. Bu yönetim bundan sonra da atacağı doğru adımlarla bu kulüp ben daha önce de söyledim. Burada doğru işler yapılıyor ve yakın zamanda içerisinde kulüp tekrar tarihinde olduğu gibi arzuladığı yere gelecektir. Bununla ilgili biz tabii yönetimle görüşeceğiz. Bu kulüp için neyse sağlıklısı, doğrusu neyse ona göre biz hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Levent

Levent
2023-04-19 04:46:04

Bolusporun Play Off a kalmaması mucizeydi bunu gerçekleştirdiniz hocam , sizi tebrik ediyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZE0IH