Boluspor'da transfer tahtası kapandı!

Boluspor'da transfer tahtası kapandı!

Boluspor'a kötü haber geldi. Kırmızı-beyazlıların transfer yapabilmesi için Edwin Gyasi'ye 800 bin TL ödeme yapması lazım.

02.01.2022

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto 1. Lig ekibi Beypiliç Boluspor'da transfer gelişmesi yaşandı.

Transfer tahtası kapandı

Boluspor'un geçtiğimiz sezon formasını gihyen Edwin Gyasi'ye olan 800 bin TL'lik borcu nedeniyle transfer tahtası kapandı.

11 maçta görev almıştı

Şu anda İsrail ekibi Beitar Jerusalem takımında forma giyen 30 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Boluspor'a Samsunspor'dan kiralık olarak gelmiş ve 11 maçta görev almıştı.

Boluspor, Gökhan Karadeniz'i transfer etmişti

Öte yandan; Beypiliç Boluspor, devre arası transferi için Samsunspor'la yollarını ayıran Gökhan Karadeniz ile 1,5 yıllık anlaşma sağlanmıştı.


Sezonun ilk yarısını Samsun'da geçiren Karadeniz, kırmızı-beyazlılarda 5 karşılaşmada görev alıp 310 dakika sahada kalmıştı.

Haberin Fotoğrafları

Abdullah Gokhan TEKKOL

Abdullah Gokhan TEKKOL
2022-01-03 22:37:50

Ben kaç seferdir sayın abat efendiye ve yönetime söyleye söyleye dilimde tüy bitti bolusporun paraları carcur edildi kıyıda köşede kalmış futbolcular ve amatör yabanci isimlerle abuk sabuk transferler yapıldı diye paralar boşa gitti şimdi gene söylüyorum bolusporun durumu eskişehirden daha beter olacak sonumuz eskişehir gibi olacak önce su parayı bir an önce ödeyin hocayı gönderin yerinde 5-6 Transfer yapın 2.YARI bolusporu ligde tutun yoksa sonumuz 3.lige kadar yolumuz olacak ayrıca kasongoya da satın rahat rahat 2.lige duseriz kasongo satilirsa kasongo ayarında forvet oyuncuyu transfer tahtamız kapalı haldeyken nerden bulursunuz onu bilmem sayın ABAT efendi ve reha efendi ve akilli yonetim akıllı davranın akilli düşünün derim

bolulu

bolulu
2022-01-03 20:29:46

ŞAKA GİBİ Bİ YÖNETİM VAR BOLUSPORDA KOSKOCA BOLUSPORUN TRANSFER TAHTASINI KAPATTIRP REZİL RÜSVA ETTİNİZ .800BİN TLYİDE ÖDEYEMİYOSANIZ NE İŞİNİZ VAR YÖNETİMDE ARKADAŞ.NASIL TRANSFER YAPACAKSINIZ .KOSSONGOYU SATIPMI TRANSFER YAPMAYI DÜŞÜNÜYOSUNUZ EYY YÖNETİMDEKİ ŞAHSİYETLER

M.T.

M.T.
2022-01-02 23:29:43

Yönetimde 100 er bin lira verecek 8 kişi yada 50 şer bin lira verecek 16 kişi çıkmadı mı da yılların çınarı BOLUSPOR' un karizmasını çizdirttiniz ulusal basında? (Ha bu arada alırdınız paralarınızı geri, bir müddet sonra. Hibe edin de demiyoruz...) Bu tahta kapanma meselesi gerçekten 800 bin lira için olmuş ise eğer bize biraz zor gelir o hayal kurduğunuz futbolcular ve teknik direktörler.

Köroğlu

Köroğlu
2022-01-02 18:54:51

Boluspor yönetimi başın öne koysun bu işten nasıl çıkarız düşün sünler zaten takım kör topal gidiyor halimize acınacak duruma geldi boluspor takımı bu hallere düşecek takımı sadece yazıklar olsun demek geliyor

Ertuğrul

Ertuğrul
2022-01-02 15:35:28

Yarım sezon için hem sıradan hem de kiralık bir topçu için bu paralar çok fazla inşaallah haber yanlış olsun eğer doğruysa büyük transfer hatası.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu KRWGH