BOLUSPOR'LU YÖNETİCİLERE VE BASINA SALDIRI !

BOLUSPOR'LU YÖNETİCİLERE VE BASINA SALDIRI !

TFF 1.Lig 37.Haftasında deplasmanda oynanan Ankaragücü maçında Boluspor'un ikinci golünden sonra Ankaragücü taraftarları Gazetecilere ve yöneticilere saldırdı.

14.05.2022

TFF 1.Lig 37.Haftasında deplasmanda oynanan ankaragücü maçında Boluspor'un ikinci golünden sonra Ankaragücü taraftarları Gazetecilere ve yöneticilere saldırdı.

 

90+1'de Boluspor galibiyet golünü atınca Boluspor yöneticilerinin ve Boluspor basınının olduğu yere çakmak, pet şişe, madeni para gibi yabancı maddeler atışı oldu. Özellikle gazeteci muhabir Önder Gökdemir e gelen su şişesinden dolayı boynundan yaralandı. 

 

Boluspor yöneticileri ve taraftarların bulunduğu tribüne atılan yabancı maddeler ve sözlü tartışmalar sonucunda Boluspor eski Başkanları ve Ankaragüçlü taraftarlar arasında istenmeyen diyaloglar yaşandı. Maç sonunda Boluspor yöneticileri, basın mensupları ve taraftarları bekletilerek polis eşliğinde sahadan ayrıldı.

 

haber: Mevlüt AYDEMİR

Haberin Fotoğrafları

paşaköylü

paşaköylü
2022-05-15 10:23:02

Bursaspor taraftar yorumlarında Bandırma bize yatar Ankaragücü Bursa sporun kardeş takımıymış bolusporu yenerlermiş Bursa düşmekten kurtulurmuş. hazmedemediler seyirci fukaraları. altınordu ve bursaspor skor olarak öne geçtikleri maçlarda zaman geçirmeye yönelik yattıkları yerden kalkmadılar ben altınorduyu da bekliyodum düşsün diye ama menemenin beceriksizliğinden kurtardılar.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu NS7LY