BOLUSPOR MİLLİ ARAYI BOŞ GEÇİRMEDİ

BOLUSPOR MİLLİ ARAYI BOŞ GEÇİRMEDİ

Boluspor’un geçtiğimiz haftayı BAY geçmesinin ardından liglere verilen milli maç arasını da çok iyi değerlendiriyor.

22.09.2022

Boluspor’un geçtiğimiz haftayı BAY geçmesinin ardından liglere verilen milli maç arasını da çok iyi değerlendiriyor. Kırmızı beyazlılar, U19 Takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Kırmızı beyazlılar, milli maç arasını boş geçmiyor. Günde iki antrenman yaparak Tuzlaspor karşılaşmasına hazırlanan Boluspor’da maç eksiği bulunan oyuncularının temposunu artırıyor. Uzun lig maratonunda tüm oyuncularından yararlanmak isteyen Teknik Direktör Sait Karafırtınalar U19 Takımı ile hazırlık karşılaşması oynattı.

Karafırtınalar, Tuzlaspor karşılaşmasına kadar eksikliklerini gidermek isterken lig de az süre alan oyuncuları gelecek haftalar için hazırlıyor.

U19 liginin başlamasına az bir süre kala Boluspor U19 Takımı da en ciddi hazırlık karşılaşmasını A takımına karşı oynadı. Yeni transferleri ile sezona merhaba demeye hazırlanan Boluspor U19 Takımı da karşılaşma boyunca istekli arzulu görünürken oynadıkları oyunla dikkat çektiler.

Boluspor A Takımında yer alan kaleci Arda Yazıcı U19 kalesini korurken performansı ile alkış aldı. U19 takımında ikinci yarıda ise yine A takım kadrosunda bulunan kaleci Dolunay kaleye geçti. U19 takımına kazandırılan orta saha Yusuf Avcı da performansı dikkat çekerken futbolu ile umut verdi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IPPON