TRİBÜNE FORMA ASINCA ORTALIK KARIŞTI

TRİBÜNE FORMA  ASINCA ORTALIK KARIŞTI

Samsunsporlu futbolcular mücadele sonunda boş tribünlere çıkarak forma asmak isteyince ortalık karıştı

28.03.2023

Samsunsporlu futbolcular mücadele sonunda boş tribünlere çıkarak forma asmak isteyince ortalık karıştı. Bu harekete haklı olarak başkan Savaş Abak ve yöneticiler tepki gösterdi.

Spor Toto 1. Lig’de lider Samsunspor geldiği deplasmanda Boluspor’u 5-1 mağlup ederken maç sonrası istenmeyen olaylar yaşandı. Maç sonrası Samsunspor’lu futbolcular taraftarı olmayan misafir takım tribünlerine giderek formalarını tellere asınca devreye BaşkanSavaş Abak ve yöneticiler girdi. 

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ile Samsunspor’lu futbolcular arasında yaşanan arbedenin devamında Boluspor’lu taraftarlar da VIP tribününde bulunan Samsunspor’lu yöneticiler arasında kavga çıktı. Uzun süreli meydana gelen olaylara çevik kuvvet, spor şubesi ve trafik ekipleri saha içerisinde önlemeye çalışırken olaylar stadyum dışına da taştı.

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve yönetim kurulu üyeleri misafir takım tribününün önünde sevinç gösterisi yapan Samsunspor’lu futbolcuları soyunma odasına gönderdi.

Taraftar

Taraftar
2023-03-29 15:22:33

Görüntü bu yazıklar olsun Bizim takıma adamlar bizim sahaya kadar inip fotoğraf çektirip alay etsinler bu olayı Samsun'da bizimkiler yapsın neyle karşılık veriyorlar bütün suç bolu takımın başka suçu kimsede aramayin

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 2NXDL