Boluspor’u en iyi şekilde hazır hale getirmeye çalışacağız

Boluspor’u en iyi şekilde hazır hale getirmeye çalışacağız

Lige iyi bir giriş yaparak başlamak isteyen kırmızı beyazlılar çalışmalarını tesislerinde sürdürüyor.

31.08.2020

Lige iyi bir giriş yaparak başlamak isteyen kırmızı beyazlılar çalışmalarını tesislerinde sürdürüyor. Beypiliç Boluspor teknik direktörü Ahmet Taşyürek, fikstür, transfer çalışmaları ve yapılması muhtemel hamleler ile ilgili bilgiler verdi. Taşyürek; “Birkaç güm içinde Perşembe, Cuma, Cumartesi en az 3 veya 4 arkadaşımızın bizlere katılması mümkün olacak gibi gözüküyor” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş / Köroğlu Gazetesi

“Uğraşıyoruz, çaba gösteriyoruz ama…”

11 Eylül’de maçların başlayacağını ve hazırlıkların sürdüğünü ifade eden Taşyürek; “Keçiörengücü, Adana Demirspor oynayacağımız 4 maçla birlikte milli maç arası. Herkes elinden geleni yapıyor ama baktığınız zaman 11 Eylül’de maçlar başlamış olacak. Bu başladığımız tarihte de sahada bir takım olacak. Fakat bizim hala elzem olan mevkisel anlamda boş yada o bölgedeki sakat oyuncuların hazır bulunmuşluk süresinin daha uzun olduğu bir zaman dilimi var. Bu da bize şuan itibariyle bu konuda sıkıntı yaratıyor. Uğraşıyoruz, çaba gösteriyoruz ama bu sürece çok hazır girmeyeceğimiz ortada” dedi.

“Boluspor’u en iyi şekilde hazır hale getirmeye çalışacağız”

Beypiliç Boluspor’u ligin ilk maçı olan Keçiörengücü maçına kadar hazır hale getirmek istediklerinin altını çizen Ahmet Taşyürek; “Sezon planlaması yapılırken, haklı sebepler olabilir. 21 günlük yönetim, 10 günlük bir hoca, boş olan bir takım. Doldurulması gereken bir süreç. Ne kadar sebep söylersek söyleyelim. Boluspor’u en iyi şekilde 11 Eylül’de iç sahada oynayacağımız Keçiörengücü maçıyla birlikte olabildiğince hazır hale getirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Panik transferi yapmamak istiyoruz”

Birkaç gün içinde bazı oyuncuların kampa katılacağının sinyalini veren Beypiliç Boluspor teknik direktörü Ahmet Taşyürek; “Bu sürede birkaç gün içinde ivedi bir şekilde o bölgelere katılımlarımız olacak. Şuna çaba gösteriyoruz, bunu yaparken de panik transfer yapmamak istiyoruz. Süreçte geç kaldığınız zaman, onu alamadık, şunu alamadık, A olmadı, B olmadı, C, Ç, D, E olsun mantığında değiliz. En azından oraya katacağımız oyuncularımızın eksikleri de olsa beklediğimiz sezon planlaması içinde kalite de olmasına özen gösteriyoruz. Bir yerden fedakarlık yapacağız. Ama bu bize neye mal olacak. Ne kadar hasar verecek zaman içinde göreceğiz. Futbolda çünkü kervan yolda dizilir mantığı olmuyor. Bu sıkıntılarımızı konuşuyoruz, paylaşıyoruz” dedi.

“Prensipte anlaştığımız ufak tefek sıkıntıları olan oyuncular var”

Prensipte anlaşılan oyuncular olduğunu ancak ufak tefek pürüzlerin giderilmesi halinde oyuncuların kampa katılacağını sözlerine ekleyen Taşyürek; “Birkaç gün içinde Perşembe, Cuma, Cumartesi en az 3 veya 4 arkadaşımızın bizlere katılması mümkün olacak gibi gözüküyor. Çabalarımız bu doğrultuda. 5 transferimiz vardı. Prensipte anlaştığımız ufak tefek sıkıntıları olan oyuncular var. Onlarla da görüşülüyor. Hafta sonuna kadar bu oyuncuların kampa dahil olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RXQ32