BU AYIP BOLU'NUN BOLU'DAKİ TÜM SİYASİ PARTİLERİN!

BU AYIP BOLU'NUN BOLU'DAKİ TÜM SİYASİ PARTİLERİN!

Boluspor Taraftar grupları Yarenler ve Cadde 14 yazılı basın açıklaması yaptı.

16.12.2022

Bolusporun taraftar grupları Sosyal medya hesaplarından boludaki siyası partilere açıklamada bulundu. işte o açıklama;

Hiç bir siyasi parti gözetmeksizin Bolu'muzda ki bütün parti temsilcileri, mülki amirleri çok iyi biliyoruz ki yarın bir gün güzel ülkemizin herhangi bir ilinde miting olsa o mitinge kendi seçmenlerini götürmek için onlarca otobüs ayarlar ve seçenini o mitinge götürür. Ama gel gör ki bu memleketin en büyük marka değeri olan BOLUSPOR'umuza destek için İstanbul'a Eyüp deplasmanına gitmek isteyen taraftarımız için 2 tane otobüs bulamazlar ayarlayamazlar.

Bu ayıp Bolu'nun, Bolu'da ki tüm siyasi partilerin temsilcilerinin ve mülki amirlerinin ayıbıdır. Kaldı ki taraftar sorumlumuzun biri de belediye meclis üyesiyken Belediyeden de gerekli desteği alamamak bizleri üzmüştür Neyse ki önümüz seçim. Sizler bugün Kırmızı-Beyaz renklere gönül vermiş bu taraftarı bizleri hiçe sayıyorsunuz, yolda bırakıyorsunuz bizler de elbet vakti zamanı geldiğinde de gerekeni yapmasını iyi biliriz. Son olarak tüm siyasi parti temsilcilerine ve mülki amirlerine çağrımızdır. Önümüzde ki seçimlerde tutamayacağınız sözlerle karşımıza gelmeyin.

En İçten Saygılarımızla..

YARENLER & CADDE14

Haberin Fotoğrafları

Taraftar

Taraftar
2022-12-16 20:58:09

Taraftar olarak yazıda geçen bütün yorumlara katılıyorum siyasî partiler seçim yaklaşırken herkesden oy almak yarışa ama şimdiye kadar siyasi partiler nedense bolusporun adına yapilacak sdat hiç bir zaman dile gelmeyerek milletten nasıl oy isteminde bulunacaklar merakla bekliyorum düzceye duyduğuma sdat yeri bulunmuş ve yapmaya hazırlık yapmaya başlayacaklarmış kısaca düzce kadar olamıyorsanız oy istemeye gelmeyin siyasi partileri

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu LRHOX