Bugün hakemimiz 3 puanımızı çalmıştır”

 Bugün hakemimiz 3 puanımızı çalmıştır”

SPOR Toto 1’inci Lig ekiplerinden Samsunspor’da teknik direktör Besim Durmuş maç sonu açıklamalarda bulundu.

19.03.2018

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, maçın hakemi Abdulkadir Bitigen’in kötü bir yönetim sergilediğini, Samsunspor’un 3 puanını çaldığını belirterek “Bugün bu an itibariyle bütün hafta Boluspor maçına odaklanmıştık.

Biz büyük bir camiayız. Yaşam mücadelesi veriyoruz. Buna seyircimiz, bizi yönetenler, taraftarlar, futbolcularımız bu vücut dilini ortaya koydular. Bu camiaya herkesin saygı duyması lazım. Bu işler bu kadar kolay değil. Bu çocukların emeğini, bu şehrin hayallerini kimse bu kadar çok çabuk çalamaz.

Ben hakemlerle ilgili hiçbir zaman bir şey ortaya koymadım. Bugün sahada bize destek olmayan bizim emeğimizin karşılığını alan bir hakem vardı. Üzülerek söylüyorum. Bu mazeret değil, bu bir gerçek. Bu konuda hakemlerin başka bir takıma bu kadar kolay tavır koyduğunu, dünkü Gaziantep maçındaki verilen penaltıyı ve kırmızı kartı gördük. Başka yerlerde çok çabuk çalıyorlar. Adana Demirspor maçında Samaras’ın attığı ve verilmeyen golü, bugün verilmeyen penaltı var. Biz var olmaya çalışan büyük bir camiayız. Bu tavrı ortaya koyan oyuncularımızın ve camiamızın emeği çalınmıştır. Bu yüzde 100 gerçektir. Bize herkesin saygı duyması lazım. Özellikle hakemlerin dikkat etmesi gerekiyor. Bugün hakemimiz 3 puanımızı çalmıştır” dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu S9EHG