Bursaspor liglerin ertelenmesini istiyor!

Bursaspor liglerin ertelenmesini istiyor!

Frutti Extra Bursaspor’un resmi hesaplarından yapılan açıklamada maçların seyircisiz olarak oynatılması yerine ertelenmesi yönünde bir açıklama yapıldı.

13.03.2020

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 adlı Coronavirüs salgınının ülkemizde de tespit edilmesinin ardından Nisan ayı sonuna kadar tüm spor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağı açıklanmıştır.

Önce sağlık ilkesinden hareketle, seyirciler kadar, sporcu ve görevlilerin de sağlığının düşünülmesi gerekmektedir.

Nitekim pek çok ülkede liglerin ertelenmesine ya da askıya alınmasına karar verilmiştir.

Ayrıca konuya mali açıdan bakıldığında spor müsabakalarının seyircisiz oynanması, seyirci hasılatlarında yaşanacak gelir kaybı nedeniyle ciddi mali zorluklar yaşayan tüm kulüplerimiz adına önemli sıkıntılar doğuracaktır.

Bu nedenlerle liglerin seyircisiz oynanması yerine, yaşanacak gelişmelere liglerin ertelenmesi görüşünde olduğumuzu Devletimizin ve ilgili kurumlarının dikkatine arz ederiz.

Hiçbir başarı ve değer insan sağlığından önemli değildir. Bu konuda alınacak her türlü karara da saygılı olduğumuzu belirtiriz.

halit canbaz

halit canbaz
2020-03-14 19:07:57

cukkaları toplayamazsa selçuk şahin seleznov kubilay gibi iyi oyuncularına ödeme yapamayacağı gibi çıkamazsa borcuda artacak maçına taraftar gelmemesi demek en azından 1 topçuya ödeyeceği parayı ödeyememek demek yada belediye ssk vergi borcunu ödeyememek demek bursanın bitişi demek

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HERBD