Bütün oyuncularımı kutluyorum"

Bütün oyuncularımı kutluyorum

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan Boluspor-Bursaspor karşılaşması sonrası Reha Erginer açıklamada bulundu.

06.03.2022

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "İlk yarıyı iyi geçirdik. İkinci yarı bizim hiç planlamadığımız bir şekilde geçti. Hakemler hakkında çok yorum yapan biri değilim ama hakem inanılmaz derecede bizi oyundan koparmak istedi. Hakemlerin işi bunlar değil. Hakem maçı yönetsin. Hak eden kazansın. İki tane de kırmızı kart olur. Hatalı kararlar da verilebilir. Hakemle oyuncularım arasında geçen ama burada aktarmayacağım şeyler de var. Ama hakemlerin işleri bunlar değil. Burada bir mücadele veriliyor. Her iki takım için de çok önemli bir maç. Sen gelip bu mücadeleye dengeleri bozacak bir unsur oluyorsun. Bırakın sahada mücadele edilsin. Hak eden sahada kazansın. Bunlara ne Boluspor'un ne de Bursaspor'un ihtiyacı var. Hakemler bunları kendilerine niye vazife ediniyor bilmiyorum. 2 kırmızı kart bizi çok olumsuz etkiledi. Yediğimiz golden sonra 9 kişi kaldık. Yine de çok fazla pozisyon vermedik. Takım inanılmaz mücadele etti. 2 tane gol pozisyonumuz var. Tekrar üstünlüğü ele geçirebilirdik. Bütün oyuncularımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

Suat Taşkın

Suat Taşkın
2022-03-10 17:14:10

Sevgili arkadaşım Ertuğrul Şahinoğlu ile beraber 6 yaşından yaşından beri maçlara gideriz ikimizde 56 yaşında olduğunuza göre 50 yıldır aşağı yukarı tüm maçları gider bizzat stadyumda izleriz. Arkadaşımın yaptığı tüm yorumlara katılıyorum ve imzamı atıyorum birde Siyasilerden ve Boluspor sevdalılarına bir ricam alacak Bolusporun lobisi yok aşağı yukarı tüm maçlarda haksızlığa uğruyoruz çıkan kartlar golümüzün verilmemesi gibi bu konuda federasyona baskı yapıp tarafsız hakemlerin maçlarda görevlendirilmesini istiyoruz. Ayrıca Taraftar ve yönetimden sevdamız olan Boluspora daha fazla sahip çıkmasını istiyoruz unutmayalım ki kişisel menfatlerimizin çok üstündedir takımımız. Boluspor sevgisi herşeyin üstündedir. Boluyu seven herkesin takımıdır. İyi ahlak iyi spor düsturuyla 1965 den beri çıktığımız bu yolda herkesin takımına sahip çıkması en güzel neticeyi verecektir. Birde şehir statımızda çalınan müzikler çok kötü volüm çok yüksek öncelikle Boluspor marşlarının ve yöresel parçalarımızın çalınması çok daha iyi olacaktır. İnanıyorum özlenen günler birliktelik sağlanırsa mutlaka gelecek Bolusporumuz küçük şehrin büyük öyküsünü yazmaya devam edecektir. saygılarımla.

M.T.

M.T.
2022-03-06 19:08:08

Sizi tebrik ediyorum Ertuğrul Bey. Şartlar ne olursa olsun gerçek taraftar takımını cezalandırmaz. Bursa maçında iyi bir trübün gücüyle 9 oyuncuyla bile bu maçı kazanabilirdik. Bunu statda hissettim. Taraftar için 12. Oyuncu derler ya... bugün buna gerçekten ihtiyacımız vardı.

Ertuğrul Şahinoğlu

Ertuğrul Şahinoğlu
2022-03-06 18:54:13

Sayın başkan yaptığınız görevin zorluklarınin farkındayız. Kolay değil bu işler fakat taraftar da her sporda olduğu klüplerin olmazsa olmazıdır.Taraftarlar sizlerin rakibi değildir, ben şahsen yok başkan suçlu yada taraftar suçlu demiyorum,her iki tarafta biraz empati yaparsa sorun kalmaz diye düşünüyorum. Taraftar olmadan klüp, kulüp olmadan taraftar olmaz. Son sözümde taraftar gruplarına ben covid olduğum için tuzla maçına gidemedim evde içim içimi yedi evde maç seyretmek zulüm geldi.Sizler maçlara gitmeyerek ne başkanı nede yöneticileri cezalandırıyor sunuz,cezayı kendinize kesiyorsunuz.Bu klüp Abdullah Abat in değil bu gün var yarın yok.Ben sizlerin yerinde olsam maçlara gelip takımımı destekler maç bitiminde kimi protesto etmek istiyorsam onu protesto ederdim.Sevgilimi(BOLUSPOR) umu görmeyerek kendimi cezalandirmazdim. Tekrar ediyorum yüzde yüz haklı olsanız bile.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FXAP9