Çarıkçı Bu vebalin Altında Kalırsın!

Çarıkçı Bu vebalin Altında Kalırsın!

Belediye Meclisi üyesi Burak Balakabandan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a uyarılar geldi.

22.07.2019

Kaynak: TV BOLU

 

Belediye Meclisi üyesi Burak Balakabandan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a uyarılar geldi.

 

Bolu Belediye Meclisi temmuz ayı toplantı gündeminde işletmelere alkol ruhsatı verilmesiyle ilgili gündem maddesi görüşüldü. Burak Balaban bu durumu sert bir dille eleştirdi.

 

Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Burak Balaban Bolu'da işletmelere alkol ruhsatı verilmesiyle ilgili meclis gündemini Tanju Özcan'ı ve Necip Çarıkçı'yı sert bir dille eleştirdi. "Bırakın Bolu ayık kalsın" diyen Balaban alkol ruhsatı konusunda Boluspor'un aracılık etmemesi gerektiğini söyledi. Boluspor Kulüb Başkanı Necip Çarıkcı'ya "Bu vebalin altında kalırsın" dedi.

 

Balaban ayrıca Boluspor Başkan Necip Çarıkçı'ya;

 

BOLUSPOR'U HARAMA BULAŞTIRMA

 

Tanju Özcan'ı girişebileceği bir siyasi kurnazlık adımını atmadan uyarmak istiyorum. Özcan bu konuyu asla Bolusporla ilişkilendirmemelidir. İçki ruhsatlarının verilmesi konusu Bolusporumuza fayda sağlayacakmış gibi gösterilip bu durumun önü açılmak istenebilir.

 

"Bolusporumuza kaynak gerekli " denilerek içki ruhsatı almak isteyen işletmelerden elde edilecek gelirin bir kısmı "Boluspor tarafından kullanılacak" denilerek bu konu meşrulaştırılmaya çalışılabilir. Buradan Bolumuzun ak sütü gibi helal olan değeri Bolusporumuzun bu konuya alet edilmemesi gerektiği konusunda Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı'yı  bu oyuna gelmemesi noktasında ayrıca uyarıyoruz, sakın kısa gün karı gibi gözüken bu yanlış yoldan sonuç almayı hedeflemeyin.

Tertemiz Bolusporumuza haramdan gelecek olanı bulaştırıp Bolumuzun en önemli değerini kirletmeyin.  

 

"Necip Çarıkcı bu duruma izin vermemeli ve bu konunun asla önünü açmamalıdır. Sayın Çarıkcı bu vebalin altına girerse yarın duyacağı pişmanlıkta fayda getirmez. Bu yanlışı ve ortaya çıkaracağı sonuçları en baştan engelleyelim. Gelin Bolumuza, Bolusporumuza zarar verebilecek olan bu yanlışı yapmayın. Bu kötü ve zararlı karardan dönün." dedi.

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 7WACO