Çok önemli bir 3 puan aldık

Çok önemli bir 3 puan aldık

Altay galibiyetini değerlendiren Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Zor maç oldu.

10.04.2021

Altay galibiyetini değerlendiren Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Zor maç oldu. Ligin kaderini bizim açımızdan belirleyecek çok önemli bir 3 puan aldık" dedi.

 

TFF 1. Lig'in 29. haftasında Boluspor, deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Planlarımızda topu Altay'a bırakmak vardı. Bunu ilk yarıda iyi uyguladık, takım savunmasını çok iyi yaptık. İkinci bölgede yapacağımız baskılarla önce pozisyon bulmayı amaçlıyorduk. Golü de öyle bulduk. İkinci yarıda biraz daha galip gelebilme stresiyle Altay'a topu haddinden fazla bıraktık. Genel olarak takım savunmasını fena yapmadık. Zor maç oldu. Bazen 3 puan böyle kazanılmak zorunda. Oyuncularım o mücadeleyi sahaya yansıttılar. Ligin kaderini bizim açımızdan belirleyecek çok önemli bir 3 puan aldık. Altay'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

bolulu

bolulu
2021-04-11 13:54:33

şöle düzeltelim sn erginer sana rağmen 3 puan aldık.kardeşim takımtel tel dökülüyo sen izliyosun golu atan Muhemmet 45 dakkalık oyuncu 60tan sonra yok araz baştan yok orta sahan bitmiş tek kaleye döndü oyun sen kimi aldın 1 mtrelik marlınhoyu.oysa bosnalı orta saha oyuncusunu alablrdin.seneye senle devam etme hatasını yapmaz yönetim.bu maç yaptığın en doğru seçim emin bayram kazmasını kesmek oldu bu kadar pzisyon hatası yapan ağır bi adam görmedim nasıl oynamış gs altyapısında şaka gibi.kalede selmani değilde mosguero olsaydı ayvayı yemişti bolu.helal olsun selmaniye en iyi transfer kobongoda aynı şekilde.bırde feti her maç ayakta müdahele edilecek toplara yatarak müdahale ediyo sıkıntı yaşıyoruz o kanatta fetinin çok ciddi taymik sıkıntısı var.sonuçta altayı yenmemiz akhisarın yenilmesi kurtardı bolusporu.yntm şimdidden başlamalı transferlere ki başarılı olalaım

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2021-04-10 23:09:24

Hocam takıma sizin bir katkınız yok, galibiyeti kendinize çıkarmayın. Her zaman olduğu gibi, kalecimiz süperdi, ikinci bir durum bu maç şans bizden yanaydı. Sayın hocam ligler bitmeden Barbaros'u da yanınıza alın gidiniz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 4WFYR