Deplasmanda kazanabilirdik!

Deplasmanda kazanabilirdik!

Bursaspor da Teknik Direktör Yalçın Koşukavak maç hakkında açıklamalara bulundu.

10.11.2019

Bursaspor da Teknik Direktör Yalçın Koşukavak maç hakkında açıklamalara bulundu.

 

Koşukavak;

 

“Öncelikle, deplasmanda ilk yarı itibari ile kontrolü bir oyun vardı her iki takım açısından da. Deplasmanda ikinci yarının başı itibari ile 46. dakika 1-0 öne geçip skor avantajını alınca oradan sonra başka şeyler yapmak gerekiyordu.

 

50 ile 70’inci dakikalar arası çok baskı kurmaya başladı Boluspor. O bölümlerde fazlasıyla top kaybı ve topu kontrol edemediğimizden dolayı oyunu da kontrol edemedik. Bu sefer oyunun içine diziliş anlamında müdahale etme gereği hissettik. O dakikalarda ben de böyle bir müdahale etmek istemezdim aslında. Ama topu tutamayınca, o baskıyı kaldıramayınca sürekli top kayıpları ve Boluspor’u oyunun içine getirdik. Böyle olunca da beşli savunmaya dönüp oyunu biraz tutmayı denedik.

 

Son bölümde de penaltı pozisyonu yanlış. O konuda biraz hakemin oyun içindeki oyun yönetme karakterine baktığınız zaman çok kolay faul çalmayan, oynatan bir hakemdi. O pozisyonu soyunma odasında izlediğimde çok net bir penaltı olduğunu düşünmüyorum.

 

Deplasmanda kazanabilirdik. Oyunu 1-1’den sonra bir frikik pozisyonu var. Kaleciden dönen topu Aykut boş kaleye atamadı. Bir de 90+3’de Seleznyov vuramadı. Galibiyete yakındık. 1 puan için üzgünüz. Burada kazanabilirdik” dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu DZUKS