DOSTLUK MAÇINDA KAZAN EMNİYET GÖREVLİLERİ OLDU

DOSTLUK MAÇINDA KAZAN EMNİYET GÖREVLİLERİ OLDU

10 Nisan Polis Haftası İlimizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor

13.04.2018

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’üncü yıldönümü kapsamında Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile Bolu Emniyet Müdürlüğü amir ve memurları arasında futbol müsabakası. Düzenlenen karşılaşmada Bolu Valisi Aydın Baruş da Emniyet Müdürlüğü takımından yer alırken, karşılaşmayı 8-1 Emniyet Müdürlüğü takımı kazandı.

10 Nisan Polis Haftası İlimizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile Emniyet müdürlüğü çalışanları Bolu Atatürk Stadyumu’ndaki dostluk karşılaşmasında bir araya geldi.

Düzenlenen karşılaşmaya Bolu Valisi Aydın Baruş, Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Gençlik ve spor İl Müdürü Şahin Ertem, Emniyet Şube Müdürleri, emniyet çalışanları ve gazeteciler katıldı.

Karşılaşma öncesi Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü yıldönümünü kutlayan basın mensupları Vali Baruş, Emniyet Müdürü Erdoğan ile birlikte pasta kesti. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen basın mensuplarına teşekkür eden Vali Baruş futbol karşılaşmasında yer alan basın mensupları ve polislere başarılar diledi.

Daha sonra ise dostluk karşılaşmasına geçilirken, müsabakayı 8-1 üstünlükle Emniyet ekipleri kazandı. Bu arada basın mensuplarının takımında oynayan Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, gazetecilerin tek golünü attı.

Karşılaşma sonrasında yine dostluk kazanırken, iki ekip de birbirini tebrik etti. Müsabaka sonrası gazeteciler her iki ekibe de tatlı ikramında bulundu.

Karşılaşma öncesi ayrıca Vali Baruş ile birlikte her iki takımın oyuncuları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde spor kültürünün yaygınlaştırılması, sağlıklı ve bilinçli spor yapmanın öneminin aşılanması ve farklı spor branşlarının tanıtılması amacıyla oluşturulan “Koşabiliyorken Koş” projesi afişini tutarak 7’den 70’e her yaş grubundaki tüm vatandaşları sportif aktivitelere davet ettiler.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ERKB1