DURAK'TAN KRİTİK HAMLE: DEMİREL VE AYDIN KONTENJAN LİSTESİNDE

DURAK'TAN KRİTİK HAMLE: DEMİREL VE AYDIN KONTENJAN LİSTESİNDE

31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi öncesi Bolu'da yoğun bir seçim çalışması yürüten MHP'de Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak Belediye Meclisinde kontenjanda iki önemli ismi listeye yazdı.

18.02.2024

31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi öncesi Bolu'da yoğun bir seçim çalışması yürüten MHP'de Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak Belediye Meclisinde kontenjanda iki önemli ismi listeye yazdı. 20 Şubat'a kadar listesini İlçe Seçim Kuruluna verecek olan Durak MHP'nin 2023 genel seçimlerinde ve bu seçimde en büyük kozu eski merkez ilçe başkanı Hakan Aydın ve eğitimci, yazar,spor yorumcusu usta kalem Muharrem Demirel olacak.

Yerel seçimlere 45 günden az bir süre kalırken, partiler Belediye Meclis listelerinide tamamlamaya çalışıyor.  Genel seçimden bu yana hiç sahadan ayrılmayan ve yerel seçimler öncesi gaz pedalına tam basan MHP'nin Belediye Meclis listesinde Bolu'da oldukça tanınan ve hatrı sayılır çevresi olan iki önemli ismi kontenjandan liste yazdı.

Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak'ın ve MHP 'nin genel sçeimlerindeki başarısında büyük pay sahibi olan gazeteci ve eski merkez ilçe başkanı Hakan Aydın ile Bolu'da oldukça sevilen sayılan,  eğitimci, yazar,  Spor14 ve Bolu Spor Gazetesi &Futbolumuz.com spor yazarı ve yorumcusu usta kalem Muharrem Demirel kontenjandan Durak'ın liste başı isimleri oldular. Hem siyasi, hem spor, hem eğitim camiasında çevreleri ve itibarlarıyla dikkat çeken iki isim yerel seçimler öncesi Durak'ın ve MHP'nin gücüne güç katması bekleniyor. Listenin açıklanması ile birlikte sahaya inecek olan Muharrem hocanında bir çok kesimden kabul görmesi, Durak'ın lehine anketlere yansıması bekleniyor. 

İki önemli isimle gücüne güç katacak olan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak'ın Bolu belediye Meclis listesini hafta başında İlçe Seçim Kuruluna vermesi bekleniyor.  

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu CCCBY