DÜŞÜNSENE ! İKİ KALECİN DE MİLLİ !!

DÜŞÜNSENE ! İKİ KALECİN DE MİLLİ !!

Özer Yıldırım yazdı....

12.04.2021

Siz hiç iki kalecisi de yabancı olup, ikisi de milli takımlarında as kaleci olan takım duydunuz mu? Gördünüz mü? Ben gördüm! BOLUSPOR!

 Belki Türkiye'de bir ilktir. Belki de dünyada nadir yaşanan bir olaydır.  Bu bir tesadüfmüydü, yoksa transfer bilgisi mi çözemedim. Şu anda 2  yabancı kalecimiz var. İkisi de milli takım kalecisi. Orlando Mosquera Panama milli takımı kalecisi, Gentian Selmani ise Arnavutluk milli takımı kalecisi. Her ikisinde düzenli oynuyorlar milli takımlarında. Bu, bir takımın isteyip de  kolay kolay elde edemeyeceği bir kısmet. Harika. Süper bir durum. Yaptıklarıyla neden milli kaleci olduklarını gösterdiler her ikisi de.

Yürekten oynadılar. Lige tutunmamıza çok etki yaptılar. Her ikisine de can- ı gönülden teşekkürlerimizi sunarız Bolu halkı olarak.

Maçta ise;

Bir dirilik, bir güç. Sezon sonuna doğru ısındık lige. Topa sahip olma oranına baksa biri, Altay Bolu Beyi'ni  beşlemiştir der! Ama öyle olmadı.
Altay maçındaki konsantre tüm sezona yayılsa, son 6 ya bile kalabilirdik.

Geride kalan zamanda yaptığımız olumlu işlerden biri kalecilerimizdi.

İkincisi  mevzu ise, savunmamızın diriliği. Üst lig de dahil tüm savunmacılarımız her takımda forma giyebilir.  Aykut ve Emin çok iyi işler çıkardılar.  Fiziklerini iyi kullanabilen oyuncularımız var. Bu bir meziyet. 1. Lig'de savunmayı iyi kurguladıysanız, golü bir şekilde atıyorsunuz zaten. Sazdağı,Abdüllayev ve Kabongo Kasongo gününde olsunlar, her takıma gol atarız.


Emin ve M. Gümüşkaya biraz fırçayı hak ediyor! Geldikleri takımlar Galatasaray ve Fenerbahçe. Kulüp disiplini ve idman kültürü almış bu iki oyuncumuzun sahada parçalayacak top araması lazım. Ama yok!  Bizim lig bitince döneceğiniz yer İstanbul arkadaşlar!  Sizleri Bolu'ya tabir-i caizse annenizin hayrına göndermediler hoş.  Çay sonra gidip, yol sonra mı geldiniz demezler mi? Muhammed, sahada İniesta gibi duruyor ama iş o değil. İniesta 90 dakikada 10 bin metre üzeri koşuyordu. Senin sahada yaptığın mesafe 5000 metre civarı. Ha birde; ayaklarındaki korumayı ve tozlukları  biraz yukarıya çek Muhammed Gümüşkaya. Allah korusun, kasap bi futbolcu dalar kırar geçirir. Sen eşşeği sağlam kazığa bağla da, kurt yerse öyle yesin!

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RMJZC