Düzcespor’da 16 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı

Düzcespor’da 16 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı

Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Düzcespor’da Başkan Gökhan Kapoğlu ve 16 futbolcunun korona virüs testi pozitif çıktı

27.10.2020

 Yapılan testlerin ardından sonucu pozitif çıkan futbolcuların tedavisine hemen başlanırken Düzcespor Kulübü oynanacak Bayrampaşaspor karşılaşmasının ileri bir tarihe ertelenmesi için TFF’ye başvuru yaptı.

Misli.com 3. Lig takımlarından Düzcespor’da rutin olarak yapılan korona virüs testlerinin sonuncusunda Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu ve 16 futbolcunun test sonucu pozitif çıktı. Çıkan test sonuçlarının ardından tesislerde bulunan futbolcu ve teknik heyet karantina altına alındı. Başkan Gökhan Kapoğlu ise evinde karantinaya alındı.

Düzcespor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "28 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan Bayrampaşaspor- Düzcespor karşılaşması futbolcularımızın Covit-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle müsabaka oynama sayısının altına düştüğü için TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

 

Düzcespor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, korona virüse yakalanan futbolcuların isimleri şunlar:

Yusuf Akyel, Furkan Kaçar, Bulut Kaya, Onur Demir, Oğulcan Şahin, Mutlu Güler, Batuhan Tekin, Abdullah Karmil, Orhan Erdoğan, Osman Boz, Semih Gacarlar, A.Ali Telli, Melih Karaahmet, Hazar Can Gençtürk, M. Emir Yıldırım

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu UK70M