EJDERİN ÖPÜCÜĞÜ ( 1- 2 )

EJDERİN ÖPÜCÜĞÜ ( 1- 2 )

Özer Yıldırım Yazdı...

09.02.2022

Aslında bir süper lig maçı izledik. Kocaelispor, bizim  maça  süper lig oyun mantalitesiyle başladı. Bu taraftarın önünde de başka türlü oyun kurulmaz zaten.


Mustafa Reşit Akçay, zaten üst seviye hoca. Keza Mehmet Altıparmak da öyle. Reha Erginer de onlar kadar kaliteli, hatta bazı özellikleri daha iyi.

Oyuncu fizik ve kondisyon değerlerini dışarıda tutarsak biz Boluspor olarak, Kocaelispor'a ayak uydurunca ortaya çok tatlı bir oyun çıktı. Kocaeli takımı,zaten her maçını açık oynadı. Fizik kondisyonları yetmedi o başka. 

Maçta çok ilginç şeyler oldu aslında. Oyun hızlandığında anladık ki Boluspor'un gerçekten istediği tempo buymuş. Sete set maçlarda biz çok zorlanıyoruz. Ne zaman oyun kontratak ve ayağa pasa dönüyor, oynuyor bizimkiler.

Abdurrahim Dursun, Emin Bayram, Zahit Çınar ve Tugay öncülünde tüm takım Kocaelispor'un ateşli oyununa karşı kora kor karşılık verdi.  Ejder'in öpücüğü ise Tugay Kaçar'ın ayağından geldi. Ayağına sağlık bizimoğlan..

Sezon başında, bizim takım ancak koşarak kazanır demiştik. Çünkü tüm takımlar Büyükşehir takımı ve güçlü lobiye sahipler. Son sıradaki Balıkesirspor bile hiçbir oyuncuya tek kuruş borcu olmayan bir ekip.

Yeni transferlerimiz maçta sahaya çıktı. Yolları açık katkıları bol olsun ekibimize.   Takıma ayağının tozu ile son katılan Hatayspor'dn transfer Bülent Cevahir'e de hayırlı olsun diyelim.

 

Köroğlu

Köroğlu
2022-02-09 11:39:45

En sonunda elimizde kaldı kasongo bundan sonra reha hocaya kalmış ilk 18 mi alır yoksa ilk 11 alır tercih hocanın ama ilk 11 alırsa insan bir düşünür bundan sonra takıma katkısı olurmu yoksa olmaz mı bizce takıma katkısı 10 üzerinden 0 sıfır adamın demeçte takımda huzur içinde olmayan adamdan beklentiniz olurmu yoksa olmamızmı bizce takıma hiç bu saatten sonra takıma faydası dokunmaz

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FPZQG