Engelle Başkanım!

Engelle Başkanım!

Boluspor kulübünden sonra Başkan Abdullah Abat adeta kendini eleştirenlere engeller çıkarıyor.

25.01.2021

Boluspor kulübünden sonra Başkan Abdullah Abat adeta kendini eleştirenlere engeller çıkarıyor.

 

Kulübün Boluspor Sosyal medya hesaplarından taraftara yorum yasağı getiren yönetimin yanında, Boluspor Başkanıda kendi sosyal medya hesaplarından arkadaş listesinde bulunup, kendini eleştirenlerede engel koyarak paylaşımlarının görülmesini engelliyor.

 

Hatta bazı Boluspor taraftar gurup liderlerini bile sosyla medyada engellediği öğrenildi.

 

Bu haberimizden sonra, maçlara aldırmama, bizide kulübe sokmama ve antrenmanlara almama gibi engeller gelebileceğini göze alarak yaptık.

Levent

Levent
2021-01-27 09:07:46

Sayın Başkan sezona arkanızda büyük bir destekle başladınız. Şeffaf olacağız dediniz. Boluspora gelir aramaya ve kampanyalar düzenlemeye başladınız. Biz taraftar olarak umutlandık bu sene bir şeyler farklı olacak herhalde dedik. Sonra Transferler başladı . Ardından Lig başladı. Alınan sonuçlardan sonra gördükki birşeyler yanlış gidiyor. Sıradan vasatın ötesine geçmeyen isimler Boluspora bir bir transfer edilmiş. Lig başında Boluspora bir kuruş fazla gelir getirmek için çabalarken bu savurganlıkta nereden çıktı. Sonuçlar ortada eleştirmeyelimmi . Dedikki herhalde devre arasında müdahale eder bir kaç nokta transfer yapılır. Gene ses yok. Ne oldu arkadaş yönetimde bir sıkıntımı var . Basına kızıyorsunuz neden yanlışları söylediği için. Lütfen eleştiriye açık olun ve çıkın deyinki evet beyler hata yaptık ama düzelteceğiz ben Başkan olarak bu olaya el attım . Tüm taraftarlar sizin neden sessiz kaldığınızı merak ediyor. Lütfen eleştirilere kulak tıkamayın ve çıkın buna bir açıklık getirin doğru olan yapılması gereken bu. Sessiz kalarak bir yere varamazsınız Boluspor Taraftarı bunu haketmiyor.....

Mustafa

Mustafa
2021-01-25 20:42:23

Milletin başkanı yasak kaldırır transfer yapar bizimkide erken gibi küser yorum engeller

Mustafa

Mustafa
2021-01-25 19:37:32

Bizim başkan erken gibi millete küsmüş yorumları kapatmış milletin başkanı transfer yasağını kaldırıyor birde üstelik üstüne transferler yapıyor madem küscen neden başkan oldun Boluspor kulübü senin Trip atma yerin değil bu kulübe başkan oldu isen yorumlari da kapatmayacaksin veya istifa edeceksin korkma sen gidersen bu klub sahipsiz kalmaz

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2021-01-25 16:58:52

B.Boluspor başkanı yerel basındaki yorumları kapattırdığını duyduk. Kendisi kamuda ve belediyedeki işlerini halletmek için başkan olmadı ise yorumları kapatmayı istemez. Yorumlar B.Boluspor'un başarısı içindir. Boluspor sadece yönetimin takımı değil. En kötü iletişim, iletişimsizlikten daha iyidir. Taraftar; ilk deverede hiç sahada görmeden, gönderdiği futbolcuyu yazacak. Futbol oynama yasağı olan bir forveti Bolu'ya getirttiğini eleştirecek. 1965 yılından bu yana böyle bir yönetim şekli görmediğini taraftar yazacak. Yorumları yayınlamayan yerel basını kınıyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BLDON