Faydalı mı? Papaz Mı?

Faydalı mı? Papaz Mı?

Boluspor'un devre arası transferi Gökhan Karadeniz oynadığı oyun ve takıma skor anlamında katkısıyla göz doldurdu. Ama aynı faydayı takım arkadaşlarına sağlıyor mu, uyumlu mu kafalarda soru işaretleri bırakıyor.

19.02.2022

Boluspor'un devre arası transferi Gökhan Karadeniz oynadığı oyun ve takıma skora anlamında katkısıyla göz doldurdu. Ama aynı faydayı takım arkadaşlarına sağlıyor mu, uyumlu mu kafalarda soru işaretleri bırakıyor.

 

Geldiği günden bu yana Gökhan Karadeniz, Boluspor formasıyla çıktığı 4 maçta, 2 gol 2 asist yaptı. Skora katkısı açısından bakıldığında Gökhan faydalı görünüyor.

 

Ammavelakin Gökhan'nın saha içinde takım arkadaşlarına yaptıkları göze batıyor. Oynadığı maçlarda serbest vuruş, köşe vuruşu ve son maçta penaltıyı bile kendisinin atmak istemesi, takım içinde huzursuzluk yaratabilir.

 

Devre arası öncesi Samsunspor'la olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesh edip, boştayken Bolusporla anlaşan 32 yaşındaki tecrübeli ortasaha Bolusporda faydalı işlere imza atsada kafalarda yaşı ve tecrübesi itibariyle oyuncunun "Faydalı mı? Papaz mı?" sorusunu akıllara getirdi.

 

Not: Futboldaki Papaz Oyuncu terimi; kariyerin sonlarına doğru, bu kariyerin kendisine bazı anlamsız haklar kazandırdığı yanılgısına kapılan futbolcunun, saha içinde hakemle, rakiple ve takım arkadaşlarıyla sürekli didişmesi hali sonucu aldığı lakaptır.

Taraftar

Taraftar
2022-02-19 18:35:46

Boluspor takımında gökhan gibi 1/2 tane tercübeli futbolcu olsaydı biz bu oyunla kafayı oynardık bu takım iki haftadan beri güzel oyun oynayarak kendimize geldik inşallah denizli maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz ve play of içinde olması dileğiyle

M.T.

M.T.
2022-02-19 18:27:11

Bu yorumunuzu hiç beğenmedim ve art niyetli buluyorum. Öküz altında buzağı aramayalım. Rotayı tam düzeltmişken yapmayın lütfen. Gökhan'ın yaptıklarını Gökhan'dan daha iyi yapan olmadığını gördük son 2 maç itibariyle. Daha önceki maçlarda kaçırdığımız kritik penaltılar, dağa taşa yapılan köşe vuruşları ve serbest vuruşlar, orta alan zaafiyeti vs.. Bunun en iyi örnekleridir. Gökhan çok faydalı bir transferdir ve bundan sonra da takıma katkısı her türlü olacaktır. Başta Gökhan olmak üzere tüm takımı kutluyorum. Hepside çok iyiydi ve görevlerini yaptılar.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XRB5K