FUTBOLCU İSTEMEZSE OLMAZ

FUTBOLCU İSTEMEZSE OLMAZ

Uğur Nes Yazdı...

02.05.2023

Bir puanı alan Altay sevindi. Biz üzüldük. Sakaryaspor maçında ise galibiyeti biz kaçırdık. O maçta aldığımız beraberliğe üzüldük.

 

Çünkü sahada aslanlar gibi oynayan bir takım vardı. Boludaki galibiyeti biz almalıydık. Bunu yapmak için futbolcunun önce ruhunu sahaya yansıtması lazım..

 

Sahada futbolcun yürüyerek oynuyorsa maçı kazanamaz. Koşmuyorsa maçı kazanamaz. İstemiyorsa maçı kazanamaz. İşte bunların hepsini yapan bizim futbolcular.

 

Boluspor takımının futbolcusunun azıcık düşünmesi gerekir. Ben Altay takımından İzmirde beş gol yemişim. O takım beni yeniyorsa bende onu yenmeliyim diyerek maça çıkar. Bu maçı gurur meselesi yapıp mutlaka kazanmak için oynar. Bu düşünce içinde olan  bir tek futbolcun yok.

 

Sen mücadele etme. Topu al, sağa sola ver. Ve sonra bir puanı rakibe teslim et.

 

Temposu çok düşük tadı tuzu olmayan maçın kazananı olmadı. Nasıl başladı ise öyle bitti. 

 

Sen, ben, o, bizler iyi niyetle maçları takip ediyoruz. Takım iyi oynadığı zaman alkışlıyor. Kötü oynadığı zaman eleştiriyoruz. Boluspor kulübünün bu sezon zor şartlarda verdiği mücadeleyi herkes gördü. Takdir etti. Başkanın takımı için her şeyini verdi.  Futbolcusuna verdiği sözlerin hepsini yerine getirdi. Fakat futbolcusu başkanına verdiği sözleri yerine getirmedi. Görkem hocanın artık genç oyuncuları görmesini bekliyorum. Sen de gördün artık sahadakilerden bize fayda yok. Üç maçta ne kadar genç oyuncun varsa hepsini oynat bizde görelim.

 

İyi haftalar.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XSAA6