Gelecek adına umutluyum

Gelecek adına umutluyum

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Boluspor Teknik Direktörü Turgay Altay, açıklamalarda bulundu

18.08.2023

Boluspor, Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında 20 Ağustos Pazar günü deplasmanda oynayacağı Teksüt Bandırmaspor maçının hazırlıklarını galibiyet hedefiyle sürdürüyor.

 

Teknik direktör Turgay Altay yönetiminde günde çift idman yapan kırmızı-beyazlı ekip, sezonun ilk haftasında Adanaspor karşısında aldığı mağlubiyeti telafi etmek ve Bandırma deplasmanından 3 puanla dönmek için çalışıyor.

“Maçı bitirecek pozisyonları yakaladık”

Teknik direktör Turgay Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada Adanaspor'a anlamsız bir şekilde yenildiklerini belirterek, "Maçı bitirecek pozisyonları yakaladık ama maçı bitirmesini bir türlü beceremedik. 2 net, toplamda 7 pozisyon var. Topa sahip olma oranı da yüzde 65. Bizim gibi onlar da hazır değildi. Bir bu konuda eşitlik vardı. Oyuna tutunmayı bildiler ve kazandılar." diye konuştu.

“Bandırma’da çata çat oynayıp maçı kazanmak için gidiyoruz”

Altay, bu tür yenilgilerin telafisinin mümkün olduğunu dile getirerek, bundan sonraki maçlarda hedefleri doğrultusunda mücadele edeceklerini söyledi.

Teksüt Bandırmaspor maçı hazırlıklarına değinen Altay, "Biz oraya çata çat oynayıp maçı kazanmak için gidiyoruz. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız. Sonuçta içeride dışarıda maç kazanmak zorundayız. Takımada güveniyorum ve o enerjiyi görüyorum. Umarım gülen taraf biz oluruz." dedi.

“Hedefimiz oyunu domine etmek üstüne kurulu”

Kazanmak zorunda olduklarını vurgulayan Altay, "Maç kazanmak, öz güveni de beraberinde getiriyor. Hedefimiz ligin en fazla topa sahip olan takımlarından biri olmak ve oyunu domine etmek üstüne kurulu. Ancak hazır mıyız, değiliz. Ama genel olarak takımın performansından memnunum. Gelecek adına umutluyum ve takımın performansı her geçen hafta artacak." ifadelerini kullandı.

Altay, transfer sezonunun daha bitmediğine işaret ederek, bu süre içinde kendilerine uygun bazı transferler yapabileceklerini kaydetti.

Nihat Ercan

Nihat Ercan
2023-08-19 10:25:42

Geriden oyun kurmada büyük problem var; bırakın bu saçmalığı da topu hızlıca ikinci bölgeye aktarın, stoperlerle kalecinin bu kadar fazla gereksiz yan ve geri pas yaptığı başka bir takım yok. Bunu bilen rakiplerde önde baskıyı kurup hataya zorluyorlar, en azından bizi atağa çıkarmamış oluyorlar. Hızlı top çevirip adam kaçırmak lazım, geçiş oyununda maalesef en kötü biziz. İlk hafta oyunu görünce bu sene için de çok ümidim yok açıkçası, bu mantalite ve kısır oyunla düşmeyiz İnşallah.

Taraftar

Taraftar
2023-08-18 14:07:02

Turgay hoca sen bu takımın başında isen takımın kalecisini adana maçında stober gibi oynarsa vah takımın haline çağlar insan hiç ileri top atıp da futbolcularla buluşturma yapmazmi artı bandırma. Maçı hiç de kolay lokma olmayacağini tahmin etmek bile istememesi yeterki bizim takım maçı kazanmak isterse kazanır yeterki o arzu ve istek olsun gerisi gelir

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu G4LFT