GENEL KURUL ÖNCESİ TOPLANTILAR BAŞLADI !

GENEL KURUL ÖNCESİ TOPLANTILAR BAŞLADI !

Beşiktaş'ın 24 Mayıs Pazar günü Akatlar Spor Kompleksinde yapılacak olan idari ve mali olağan seçimli genel kurulu için görüşmeler başladı.

24.05.2022

Beşiktaş J.K idari ve mali olağan seçimli genel kurulu 28-29 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri Akatlar Spor Kompleksi Spor Salonunda yapılacak. Beşiktaş Sensin hareketi olarak Beşiktaş A.Ş Başkan Adayı Fuat ÇİMEN adına yönetim kurulu aday arkadaşları Ercüment Meriç, Ömer Küçük, Ersan Yılmaz, Selim Köroğlu 24.02.2022 Salı günü Bolu Beşiktaşlılar Derneğini ziyarette bulundular. 

 

Seçilmeleri halinde yapılacak olan projelerini tanıtıp Bolu Beşiktaşlılar Derneği'nden  destek sözü istediler.  Beşiktaş J.K Başkan adayı Fuat Çimen adına ziyarete gelen üyeleri Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kayalıoğlu ve kurul üyeleri Mustafa İşcan, Suat Taşkın, Mehmet Celalettin Tümer, Rahmi Tamer karşıladı. Yapılan istişarelerden sonra heyet Bolu'dan ayrıldı. 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Kayalıoğlu: "Beşiktaş J.K Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden birisidir. Bu seçim sürecinde bütün başkan adaylarımıza başarılar diliyorum." dedi.

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu DBU9F