GİRAY BULAK'TAN ÇARIKÇI'YA MESAJ

GİRAY BULAK'TAN ÇARIKÇI'YA MESAJ

Metin Akgül yazdı...

16.12.2019

Bu hafta teknik direktörlerin düellosunu hep birlikte izlemiş olduk.Bir tarafta elindeki zayıf kadrosu ile Osman Özköylü diğer tarafta ise Boluspor yönetimi tarafından ilk haftalarda bileti kesilmiş Giray Bulak vardı.

 

Teknik direktörlerin düellosunda kazanan taraf,çok bilmiş yönetimin beğenmediği Giray Bulak oldu.

Giray Bulak bu sonuç ile Sayın Çarıkçı’ya bir ders vermiş oldu.

Boluspor’da alınan kötü sonuçlarının kendisi ile alakası olmadığını ıspatlamış oldu.Osman Özköylü her ne kadar kadro da revizyon yapmış olsa da,mağlup olmaktan kurtulamadı.

Boluspor sezon başından beri oynadığı kötü futbol nedeniyle,Bolu halkının ve taraftarının yoğun tepkisini topluyordu.Bazı taraftarlar ise tepkilerini maça gitmeyerek yada sosyal medya üzerinden attıkları mesajlar ile gösteriyorlardı.

 

Şimdi yapacak tek şey,ilk yarı bitimine kadar alınan her puan yada puanlar,Boluspor’un kaderini belirleyecektir.

Ara transfer döneminde ise Başkan Necip Çarıkçı’nın kafasına göre alacağı futbolcular değil,teknik direktör Osman Özköylü’nün verdiği rapor doğrultusunda isabetli transferler yapılması gerekiyor.

Boluspor’a hiçbir katkıda bulunamayan futbolcuların ise acil olarak bu takımdan gönderilmesi gerekiyor.

 

Boluspor,hiç kimsenin babasının çiftliği değildir.

Necip Çarıkçı’nın sezon öncesi ısrarla tekrar başkan olmasını artık taraftarlar kötüye yorumluyor.Boluspor’un bir markadır ve açamayacağı kapı yoktur.Yöneticilerin bu durumu ticari hayatında da kullanarak,fırsata dönüştürmeye çalıştırdıkları taraftarlar arasında konuşulmaya başlandı.

 

Taraftar daha ne yapsın?

Yağmur çamur demeden,takımını bir an olsun yalnız bırakmayan büyük Boluspor taraftarı,yönetimin egosunu yada başarısızlığını çekmek zorunda değildir.Gerçekten erdemlik yada büyüklük yapmak istiyorlarsa artık İSTİFA etmeliler.İstifa etmeyerek her geçen gün Boluspor’u bataklığa doğru sürüklemeye devam ediyorlar.

 

Önümüzde zorlu iki maç bulunuyor.Akhisar deplasmanı ve Eskişehirspor’u ağırlayacağız.Bu maçlardan sonra ligteki yerimizde belli olacak.Büyük ihtimalle düşme hattında ilk yarıyı tamamlamış oluruz.Yönetimin aklını başına toplayıp,hatta olağanüstü toplanıp,Boluspor’u bu utanç tablosundan biran önce uzaklaştırmaları gerekiyor.

 

Başarısız yönetimin yönettiği Bolusporumuza,oynayacağı maçlarda başarılar diliyorum.

Saygılarımla.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XFIRW